Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Soug Bahar

Дивесите: Пешчана увала са улазом. Улазак кроз кањоне и пећине. Главна траса је означена конопцем. Макс. дубина: 30 метара. Удаљеност: око 30 минута у правцу севера минибусом.

Сазнајте више

The Cave

Дивесите: Пешчана увала са 2 улаза. Улазак кроз кањоне и пећине. Главна траса је означена конопцем. Макс. дубина: 15 метара; Удаљеност: око 15 минута у правцу севера минибусом.

Сазнајте више

The Cave

Такође познат као Ел Масдуда, улаз и излаз у пећину су кроз 2 дуга кањона са затвореним и отвореним просторима. Главна траса је означена конопцем. Изван главног гребена, наћи ћете много дивних, малих врхова са дубином од око 15-18 метара.

Сазнајте више

The Three Corners Sea Beach Resort, housereef

Главни гребен са падом од 12 до 30м и полако деградира са неколико врхова. Струја: мала или одсутна. Улазак и излаз у зависности од стања мора.

Сазнајте више

Shaab Alaya

Схааб Алаиа се зарони у правцу севера. На каменом зиду је безброј тврдих и меких корала. Због прелепог пада који почиње од 2м до 17м, у и на зиду се може наћи много различитих морских животиња. Структура гребена даје могућност тражења малог морског живота.

Сазнајте више

Marsa Umm Gerifat South

Рониоци и рониоци могу ући у парк преко пристаништа/зодијака, глисера или плаже. Улаз је веома лак јер се у воду улази са степеништа. Ово место је полако нагнут гребен са много висоравни и до 40м дубине. На 6 - 18 м налази се прелеп кањон. Платформе за обуку на 2,3,5 и 9м.

Сазнајте више

Mangrove Bay

Једно од најстаријих познатих ронилачких локација у овој области, Мангрове Баи је сигурно задржао своју лепоту током година. Ово је одлично место за роњење за све нивое рониоца са веома здравим коралима и лаким приступом води са обале.

Сазнајте више

Villa Koraffi

Лако роњење дуж обале; мак. дубина: >40 метара; удаљеност: око 15 минута северно од Порт Гхалиба. Роњење чамцем. углавном слаба струја од севера ка југу.

Сазнајте више

Port Ghalib Sand-Oasis

Улаз и излаз је преко пристаништа. Одавде постоје две опције. Или идите на север или на југ до палате. Роњење до Палате је једносмерно роњење.

Сазнајте више

Port Ghalib Palace

Улаз је преко пристаништа из Палате. Постоји неколико опција као роњења. Зароните на север до пешчане оазе Порт Гхалиб. Зароните на југ до рибље пијаце Порт Гхалиб. Зароните на плато на 35 м.

Сазнајте више