Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

White Knight

Зид гребена се спушта до пешчане висоравни на око 13м, у центру је јаруга са пливањем на 10м и 35м. На северу се налази врт јегуља.

Сазнајте више

Shark’s Bay

Залив Схаркс је једно од уобичајених ронилачких локација ССХ, формирање залива и лак приступ привлаче рониоце и рониоце свих нивоа. Закошено дно га чини савршеним за вођење курсева. Можете заронити на северне или јужне гребене.

Сазнајте више

Ras Bob

Ова локација је названа као омаж подводном сниматељу, Бобу Џонсону, који је радио на том подручју дуги низ година. Заклоњена је од таласа и ветра и обично има слабе струје.

Сазнајте више

Ras Nasrani

Рас Насрани је најразноврсније место за роњење у националном парку. Прво зароните на зиду, затим прођете пешчану падину и након тога се отвара корални врт. Доста тврдих и меких корала и коралних блокова за истраживање! Ова локација је погодна за све нивое ронилаца и ронилаца.

Сазнајте више

Turtle Bay

Туртле Баи је лако место за роњење погодно за све нивое рониоца, а такође је добро за роњење. Овде ће се наћи пешчане падине, спусти, мали врхови и корални блокови.

Сазнајте више

Ras Ghamila

У Рас Гхамили можете пронаћи велике стоне корале, горгоније и врхове по целом пешчаном дну. Ово место за роњење је погодно за било који ниво ронилаца и ронилаца.

Сазнајте више

Far Garden

Место за роњење Фар Гарден је веома занимљиво подручје. Од врхова до спуштања и кањона до пећина, овде ћете пронаћи све. Чак и са овим узбудљивим карактеристикама, ова локација је погодна за све нивое ронилаца и ронилаца.

Сазнајте више

Middle Garden

Средњи врт је лако и лепо место за роњење, погодно за све нивое рониоца и рониоце. Постоје пешчани путеви, као и одлазак. Ова локација има линију за привез.

Сазнајте више

Gordon Reef

Гребен Гордон је најпознатији по олупини "Ловиле" која се насукала на северни крај гребена 1981. Ово зарон се може обавити као дрифт или привез, привезујући се на јужној страни гребена.

Сазнајте више

Near Garden

Ово је веома лепо место за роњење са много тога за истраживање. Постоји корални врт, врхови, испадање, па чак и мртво подручје. Ова локација је погодна за све нивое рониоца, као и за рониоце.

Сазнајте више