Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Schmaler Luzin

105 корака до воде. Међутим, одмах након тога велико камење и дрвеће које леже на обали нуде обиље рибе за видети.

Сазнајте више

Carwitzer Becken

Код "Царвитзер Бецкен" дно иза купалишта се нагло спушта на 13 метара. У пешчаном дну налази се цивилизацијски отпад, као и старија пољопривредна опрема и лимене каде. Ако пратите стално нагнуто дно, можете се брзо спустити далеко више од 30 метара.

Сазнајте више

Carwitzer Mühle/Badestelle Carwitz, Schmaler Luzin

Макс. Дубина до око 30м. Могућност паркирања на службеном паркингу или поред пута. Лево и десно можете лепо ронити у плитким водама. Такође овде можете пронаћи савијена стабла у води, која нуде скровишта за рибе.

Сазнајте више

Tauchbasis Thomsdorf, Carwitzer See

Интегрисан у пејзаж језера Фелдберг, Царвитзер Сее је популарна локација за обуку и даље образовање. Смештен на ивици Мекленбуршког језера, то је језеро са веома бистром водом.

Сазнајте више

Dreetzsee

Ово ронилачко место има камп са сопственим ронилачким центром, који нуди опуштено роњење у освежавајућој атмосфери.

Сазнајте више

Tollensesee / Neubrandenburg

Прелепо лоцирано језеро са остацима торпедног тестног објекта (ТВА). Торпеда и олупине су раширене по целом језеру. Ронилачки клуб Толленсее организује излете на различита ронилачка места. Рониоци би већ требали имати искуства за дубоко роњење и роњење у мраку и хладној води.

Сазнајте више

Stechlinsee

Штехлинзе је немачко језеро са чистом водом и најдубље Бранденбуршко језеро. дубље подручје није за роњење, међутим, роњење је отворено током целе године. Смештај је доступан, а језеро нуди дечије кампове за одмор.

Сазнајте више

Wassersport Werbelow e.V.

Улаз у просторе Вассерспорт Вербелов еВ Прелепа вегетација у области до 6м, доста ситне рибе, штуке и јегуље такође могуће током дана. Од улаза плитки нагиб до мак. 12м дубине. Компас је апсолутно неопходан!

Сазнајте више

Am Alten Hotel

Име је добио по старој монтажној згради преко пута, која више није у употреби. Улаз са обале прати интересантан биљни простор, где се ивица на 6-8 метара мења у простор са много шкољки. Лагано иде онда и дубље.

Сазнајте више

Dornbuschwrack Werbellinsee

Главна атракција због које долазе најнапреднији рониоци је 30-метарска олупина дрвене барже (1) на око 30-40 метара. У близини се налази и друга дрвена баржа (2), нажалост углавном прекривена песком. Није погодно за почетнике.

Сазнајте више