Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Barracuda Point

Много љубичастих морских лепеза и великих тврдих коралних формација. Ово прелепо место за роњење налази се насупрот плаже Барбара преко пута канала у шпанске воде. Није лак улазак са обале, али са својим пуним обраслим коралним гребеном, дефинитивно вреди.

Сазнајте више

Director's Bay

Директорски залив је историјско место које се налази између познатог гребена тегљача и места за роњење у Малом зиду. Све до 1985. ова плажа је била у приватном власништву директора Роиал Дутцх Схелл групе и холандске краљевске породице и није била доступна јавности. Сада је то одлична локација за роњење на обали.

Сазнајте више

Tugboat

Тегљач је најпознатије место за роњење и роњење на Курасау због своје мале дубине. Олупина је тик уз обалу Каракасбаја и налази се у само 15 стопа воде. Тегљач је пун морског живота и сада је прекривен сунђерима и растом корала.

Сазнајте више

Barbara Beach

Сјајно роњење на обалу доступном кроз одмаралиште Санта Барбара за роњење чамцем путем чартер роњења. Плажа Барбара има лепе, здраве коралне формације. Пазите на саобраћај бродова који улази и излази из луке шпанских вода.

Сазнајте више

Old Quarry Golf Course

Prva stanica mnogih duž ove deonice obale ide na istok. Sva ova mesta su zidna ronjenja do kojih se u osnovi može doći brodom (čamcem iz vašeg čamca usidrenim u španskim vodama ili lokalnim brodom prodavnice ronjenja. Sidro u 20-30' vode - uverite se da ste u pesku! Glavu protiv bilo koje struje!

Сазнајте више

Tee Box

Drugi sajt za ronjenje krenuo je istočno od odmarališta Sandals. Do ga se može stići samo brodom (dinghy ili lokalnim brodom za ronjenje). Sidro u peščanom delu iznad zida. Pogledajte ovo mesto za Ostracod 4 noći posle punog meseca.

Сазнајте више

Caracasbaai

Велики, плитки гребен савршен за новије рониоце и рониоце. Доступан чамцем. Пун разнобојних тврдих и меких корала и сунђера и пуно морског живота.

Сазнајте више

Beacon Point

До овог прелепог роњења на зиду на западном делу залива Каракас најбоље је доћи чамцем и, због могућих јаких струја, најбоље је урадити као зарон. На плитком платоу наћи ћете велике корале стубова.

Сазнајте више

Lost Anchor

Место је добило име по сидреној линији која овде улази у дубине и заиста је скривени драгуљ за рониоце. Место је, свакако у поређењу са другим местима у заливу, нетакнуто!

Сазнајте више

Eel Valley

Dolina jegulja se nalazi u blizini terena za golf i do njega se može stići samo brodom. U prošlosti ste našli mnogo jegulja, ali to više nije slučaj. Počni od peska i plivaj do zida da uživaš u grebenu tamo!

Сазнајте више