Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Lake Ontario Pipeline

Језеро Онтарио се граничи са Канадом и 13. је по величини језеро на свету. Вода је прилично хладна, посебно зими, тако да ћете за роњење овде пожелети дебело одело или суво одело.

Сазнајте више

St. Pete (Wreck)

Jedan od najimpresivnijih brodoloma jezera Ontario, Sveti Petar se nalazi istočno od Pultnivila, NY. Ovaj škuner od 135 stopa, tromasekli škuner počiva uspravno i netaknuto u 117 stopa vode.

Сазнајте више

Edison Pool

Bazen u Edison školi za karijeru i tehničku školu u Gradskoj školi Ročester u Ročesteru NY. Nalazi se u ulici Kolfaks 665 u Ročesteru, NY.

Сазнајте више

Scottsville Quarry

Каменолом Скотсвил се налази одмах изван Рочестера у Њујорку и лако је доступан. Није најбољи вид, али добар зарон за све нивое.

Сазнајте више

Keuka Lake

Језеро Кеука је једно од језера Фингер у Њујорку. Увек се може наћи нешто на дну језера Фингер, од стаклених боца из 18. века до старог накита, па чак и старих фосила. Видљивост је најбоља у пролеће и јесен, али вода је прилично хладна, па понесите дебело одело!

Сазнајте више

Skaneateles Lake

Језеро Сканеателес је дугачко мршаво слатководно језеро у држави Њујорк. Уживаћете у гледању риба и биљних врста, прелепим подводним стенама и олупини Осахинте.

Сазнајте више

Sevey’s Marina

Севеи'с Марина је приватно радно бродоградилиште па будите љубазни када роните овде. Оставите кључеве у аутомобилу у случају да морају да га пренесу и платите паркинг од 10 долара на зеленом киоску. Смештен на језеру Сканеателес, ово место за роњење је попут роњења у акваријуму да је толико препун риба.

Сазнајте више

Wolfe Islander II (Wreck)

Ronjenje u dubokoj i hladnoj vodi, više informacija možete pronaći na http://patsdivecharters.com/wolfe-islander-ii/ , http://www.northerntechdiver.com/index.php/news/wecks/34-wolfe-islander-ii-1947-1985 i https://www.neptune-scuba.info/ca/on/wolfe-islander-en.html ,

Сазнајте више

Niagara River Isle View Drift

Река плута од јужног паркинга Ајлвију до пристаништа за чамце у Ајлвјуу. Потребни пловак и застава. Максимална дубина је око 23 стопе и око 45 минута зарона.

Сазнајте више

Gallagher Beach

Ово је најбоље урадити као зарон на обалу. Означен је део за пливаче, а викендом је обиље јет скија. Будите опрезни на овој локацији - крајем јула - септембра цело место зарасте у висок густи коров.

Сазнајте више