Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Es Banc

Samo kratka 10-minutna plovidba od Es Banca je jedno od naših omiljenih ronilačkih mesta u okviru morskog rezervata Formentera. Maksimalna dubina od 20 metara sa prosečnom dubinom od 15 metara. Obično pratimo zid na ovom ronjenju gde nailazimo na mali luk sa mnogo života.

Сазнајте више

La Plataforma de la Marinana

Место за роњење унутар морског резервата Ес Фреус. Ова фарма рибе потонула је услед олује 1997. године, а њени шестоугаони облици чине ово роњење местом сличним виђењу брода из Ратова звезда Стивена Спилберга

Сазнајте више

LA ESPONJA

Унутар морског резервата Ес Фреус. Максимална дубина 28 метара, али погодна за све нивое, јер можете изабрати итинерар у зависности од нивоа.

Сазнајте више

Malvin Sur

Малвин јужно од овог острва. Малвин Саут је млађа сестра Малвина Нортеа који су веома близу једно другом на око 500 метара. За све нивое.

Сазнајте више

Don Pedro (Wreck)

Дон Педро је урањање са много могућности у зависности од курса који треба да се полаже. На излазу из луке Ибица, то је највећа ронилачка олупина Медитерана. Зароните за напредне и стручне нивое.

Сазнајте више

Malvin Norte

Североисточно острво Малвин такође познато као корњача због свог необичног облика. Малвин Норте је старија сестра Малвина Сура који су веома близу једно другом на око 500 метара.

Сазнајте више

Dau Petit

Мала коцкица је роњење са много могућности у зависности од курса који треба да се узме. На изласку из луке Ибица, то је мала стена где морска разноликост експлодира у боји. Једно од најлепших роњења у погледу пејзажа и морског живота на целој Ибици.

Сазнајте више

Cañones Es Vedranell

Острво Ес Ведранел, које се налази јужно од Ес Ведра, крије под својим водама занимљиво роњење, кањоне, који се састоје од три пролаза који прелазе зид са једне на другу страну и иду од 28 метара до саме површине.

Сазнајте више

The Needle

Налази се на југозападној страни Ес Ведра, у области Са Бесторе, уздиже се од око -36м до око -5м као минималне дубине. Препоручује се за напредне рониоце.

Сазнајте више

Isla de Sa Galera

Северно од Ес Ведра налазимо ово острвце окружено спектакуларним окружењем. Зарон почињемо на платформи на око 5 метара и настављамо да се спуштамо низ зид док не дођемо до 30 метара.

Сазнајте више