Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Muskuli Thila

Шлаг на торти нашег Тхиласа је ЕКСТРЕМАН! ЕКСТРЕМНА СТРУЈА! ИЗУЗЕТНО ДУБОКО! дакле само за стручњаке међу нашим гостима. Молимо вас да не тражите ово место због његове локације, можемо му приступити само под одређеним условима. Разговараћемо са вама о томе ако је могуће! Нитрок / Дееп

Сазнајте више

Kudathulhaadhoo Thila

Дугачак 300м и широк 80м, ово место је гребен за роњење. На западној страни гребен полако пада од 14 до 18м, затим стрмо до 30м. Испред је велики блок од 28м. Уз мало среће, овде ћете видети ајкуле медицинске сестре. Југозападна страна је испресецана прелепим шареним превисима. Тренутни!!

Сазнајте више

Maafaru Thila

Велики изазовни гребен који се састоји од 2 тиласа. Источна Тхила није тако велика и обиђе се за 25 до 30 минута, а затим летите. 120м до 2. тиле. Овде опет иде доле да тражи рибу жабу. Између новембра и априла могуће манте и мобуле.

Сазнајте више

Fenfushi Giri

Ако желите да видите анемоне морате доћи на ово место, постоји поље са стотинама анемона где такође увек можемо да нађемо корњаче. Гири има прибл. пречника 120м и лако се ронити. Неколико лепих малих препуста

Сазнајте више

Maafaru Caves

Предивно дрифт роњење у лудилу боја. Овај гребен је као отворени тунел метроа усечен са стране. Меки корали у много различитих боја висе свуда у тунелу. У средини канала, постоје корални блокови са добрим изгледима за сиву гребенску ајкулу (када је струја). Савршено место за актуелни специјалитет!

Сазнајте више

Aarah Bodu Thila

Мања тила коју је лако кружити када владају једноставни тренутни услови. Врх гребена почиње на 7м са малим блоковима. На истоку и северу не пада тако стрмо до 25м. На западу и југу мало стрмије до 35м. На југозападу су лепе мале. Оверхангс.

Сазнајте више

Aarah Dekunu Thila

АДТ је дубока тила испред острва Аара. Са струјом са запада крећемо на благо нагнути део лагуне на југозападу. Спуштамо се у дубину од 22м до првог малог блока и одатле до тиле. Ако струја није прејака, роњење се може завршити на главном гребену

Сазнајте више

Aarah Kuda Thila

Мали гребен са много различитих врста шарених корала. Кров гребена је на висини од 6м и има пречник цца. 20м, на дубини од 25м требало би да буде цца. 50м. На западној страни надвишење са меким кораљима, даље дубље јаз са џиновским муренама и чистијим шкампима.

Сазнајте више

Maamunagaa Giri

Маамунагаа Гири је као једнакокраки троугао и може му се прићи само по лепом времену. Јужна страна лежи на дубоком каналу између атола Баа и Раа. Овде, и на северозападној страни, често можете видети сиве гребенске ајкуле и прелепу јату чага. Макро живот лежи у малим превјесима и рупама.

Сазнајте више

Aarah Wall

Једноставан, али леп зарон који почиње полако на 5м у заливу, а затим рони на 15-20м на десном рамену са струјом од запада ка истоку. Неке мале рупе у зиду. Тамо можете наћи много макроа, али и шкорпиона и дугоносног јастреба у грмљу кораља. У плавој води Наполеон и орлови зраци

Сазнајте више