Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Seebrücke Scharbeutz

Веома лепо место за роњење. Добро је ронити зими, јер тада нема саобраћаја чамцем. Морским зечевима се треба дивити. Дубина роњења је 1-4 метра.

Сазнајте више

Strandbad Neustadt in Holstein

Лепо роњење поред пристаништа где ћете видети рибу како плива испред ваше маске. Максимална дубина је 6 метара. Видљивост је обично 4-8 метара.

Сазнајте више

Timmendorfer Strand - Seebrücke

Приступ овој локацији је могућ са моста или плаже. Посебност овде је да можете заронити испод моста. Пажња: плутаче су обавезне јер је могућ бродски саобраћај.

Сазнајте више

Blanck-Eck

Ронилиште Бланк-Ецк налази се директно поред стрелишта Путлос. Пажња: роњење није дозвољено у забрањеном подручју! Ипак, могуће је да ћете тамо пронаћи неку муницију. Молим те не дирај!

Сазнајте више

Ostermade Pier

Прекрасан обални роњење са максималном дубином од 6 метара, ливаде морске траве са пуно ракова и малих животиња. Пешчано дно и много крупног камења.

Сазнајте више

Fehmarnsund Bridge

Да ли сте икада желели да зароните испод моста Фехмарнсунд? Онда сте дошли на право место. Ово је дрифт роњење директно испод моста. Пажња: Употреба ронилачке бове је обавезна због саобраћаја брода.

Сазнајте више

Fehmarn - Straßenbagger

Овде на Балтику видећете багер на прибл. 16 м дубине која је прешла. Лежи до ушију у муљевитом дну. Грана је дугачка око 15м, а стварно возило је дугачко око 5м и широко 3м.

Сазнајте више

Flügge Leuchtfeuer, Fehmarn

Ронилачка локација Флугге, са својом 4 км дугом пешчаном природном плажом, брзо ће вас одушевити. Плажа се благо спушта према мору. До пешчаног спруда, који се простире на око 25 м паралелно са обалом. Идеално место за роњење и за почетнике. Место роњења има дубину од око 4м.

Сазнајте више

Flügge Strand, Fehmarn

Ронилачка локација Флугге, са својом 4 км дугом пешчаном природном плажом, брзо ће вас одушевити. Плажа се благо спушта до мора, до пешчаног спруда, који се простире на око 25 м паралелно са обалом. Идеално место за роњење за почетнике.

Сазнајте више

Fehmarn, Wulfener Hals

"Кућни гребен" удаљен је само неколико минута хода од ронилачког центра. Ово место је савршено за уводно роњење и за почетнике, јер је дубина између 2м и 4м.

Сазнајте више