Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Four Seasons House Reef

Један од најпрестижнијих кућних гребена који се налази на обали Шарма, пешчана падина топографија пружа дом широком спектру морског живота у Црвеном мору, колонијама тврдих и меких корала и прелепим врховима обухваћеним коралним гребеном. Ова ронилачка локација је савршен почетак за искусне и почетнике.

Сазнајте више

White Knight

Зид гребена се спушта до пешчане висоравни на око 13м, у центру је јаруга са пливањем на 10м и 35м. На северу се налази врт јегуља.

Сазнајте више

Turtle Bay

Туртле Баи је лако место за роњење погодно за све нивое рониоца, а такође је добро за роњење. Овде ће се наћи пешчане падине, спусти, мали врхови и корални блокови.

Сазнајте више

Ras Bob

Ова локација је названа као омаж подводном сниматељу, Бобу Џонсону, који је радио на том подручју дуги низ година. Заклоњена је од таласа и ветра и обично има слабе струје.

Сазнајте више

Ras Nasrani

Рас Насрани је најразноврсније место за роњење у националном парку. Прво зароните на зиду, затим прођете пешчану падину и након тога се отвара корални врт. Доста тврдих и меких корала и коралних блокова за истраживање! Ова локација је погодна за све нивое ронилаца и ронилаца.

Сазнајте више

Far Garden

Место за роњење Фар Гарден је веома занимљиво подручје. Од врхова до спуштања и кањона до пећина, овде ћете пронаћи све. Чак и са овим узбудљивим карактеристикама, ова локација је погодна за све нивое ронилаца и ронилаца.

Сазнајте више

Middle Garden

Средњи врт је лако и лепо место за роњење, погодно за све нивое рониоца и рониоце. Постоје пешчани путеви, као и одлазак. Ова локација има линију за привез.

Сазнајте више

Near Garden

Ово је веома лепо место за роњење са много тога за истраживање. Постоји корални врт, врхови, испадање, па чак и мртво подручје. Ова локација је погодна за све нивое рониоца, као и за рониоце.

Сазнајте више

Fiddle Garden

Фиддле Гарден се налази одмах поред места за роњење Фар Гарден. То је гребен зид са спустом и погодан за сваки ниво рониоца. Пешчани плато је прекривен врховима и коралним блоковима.

Сазнајте више

Ras Ghamila

У Рас Гхамили можете пронаћи велике стоне корале, горгоније и врхове по целом пешчаном дну. Ово место за роњење је погодно за било који ниво ронилаца и ронилаца.

Сазнајте више