Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Блуе Маомао Арцх је познат као једно од најбољих ронилачких локација на Новом Зеланду, а можда и у свету. Лук је најбоље заронити касније током дана са поподневним сунцем које осветљава место. Сам лук је дубок највише 15м, међутим, дубина пада на 20м+ на источном крају.

Сазнајте више

Стена Нгаио је мала стена која се уздиже из песка на западном крају Лабридског канала. Зидови стене су стрми и прекривени животом. Вреди заобићи стену да бисте правилно истражили локацију!

Сазнајте више

Стрми стеновити зид којим се лако може кретати, прекривен инкрустом, а затим се претвара у камену келпи падину од 15м доле до линије песка на 30м. Подцењено место за роњење које се не посећује често.

Сазнајте више

Улаз у тунел у изгубљени свет је плитак и савршен за рониоце и рониоце који не желе да иду до пешчане линије на 40м. Гребен до 40 м и даље је стрм и кршевит.

Сазнајте више

Јужни лук је импресивно стрм лук који се уздиже преко 40 метара изнад површине. Његове стране су стрме и вертикалне, спуштају се на само 10 м на северном крају и нагибају се до 40 м или више на јужном крају лука. Ово ронилачко место може имати јаку струју.

Сазнајте више

На југоисточној тачки острва Аоранги наћи ћете тачку Пинакитанга. Ова тачка и залив на северу пружају фантастичне нагнуте зидове, алге и високе камене формације. Залив релативно лако достиже висину од 35+м, али пружа обиље забаве иу плићаку.

Сазнајте више

Овај лук карактеришу стрми зидови. Западни улаз лука има камене громаде и зидове од келпи на око 18м. Пролазећи до источног краја лука, зидови се вертикално спуштају на 40 метара и више, а ронилац може да гледа у отворени океан.

Сазнајте више

Требало би да се преименује у Леопард Анемоне Поинт! Залив има дно камењара, које се постепено спушта са око 10м на 60 метара за оне који су на тренингу.

Сазнајте више

Највећа морска пећина на јужној хемисфери, величине пећине Рикорико је импресивна. Ово је одлично место за роњење за многе нивое искуства, а такође и добро место за ноћно роњење

Сазнајте више

Мешавина камених и пешчаних закрпа на овом доследно плитком месту. Дубина у задњем делу залива је лаких 5-10м. Залив је на око 10-15м удаљен од зида око 500м. Око зида у задњем делу залива налазе се бројне пукотине и лукови за истраживање. Пећина пераја ајкуле је лепота!

Сазнајте више