Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Piercys’ Backside

На северној тачки острва Пирси, ово место за роњење полако пада у 90 м воде. Ово је место за дубоко роњење и препоручује се техничким рониоцима. Стеновите громаде воде до избочина на 20м. На 40м се налази лук.

Сазнајте више

Boulder Garden

Боулдер гарден падине од површине до дубине преко 50м. Падина је прекривена громадама које садрже много шарених сунђера и других бескичмењака. Ово је одлично место за роњење за напредне и техничке рониоце.

Сазнајте више

The Dog

Пас је дрифт роњење дуж западне стране острва. Постоји јака струја која ће помести рониоце дуж живописног зида. При дну зида на 30-40м налазе се громаде прекривене горгонијама и црним коралом. Због дубине и струје, овај сајт се препоручује за напредне и изнад рониоце

Сазнајте више

Key Hole

Кључна рупа је добила име по облику стене која се види изнад места роњења, а која је обликована као да би се кључ могао урезати у њу. Место роњења је прекривено разнобојним громадама и зидовима, који се налазе у 5-20м воде.

Сазнајте више

The Nursery

Расадник је плитко место за роњење, са дубинама од 5-20м. Младе рибе се често налазе у овој области. Много је пукотина и громада прекривених шареним бескичмењацима и алгама.

Сазнајте више

Bowling Alley

Куглана је плиће ронилачко место са дубинама од 5-25м. Локалитет је пун камених громада прекривених алгама које могу сакрити ракове и јегуље. Ово је веома сумњиво роњење које је погодно за рониоце на отвореним водама и напредне рониоце.

Сазнајте више

Big Eyes Lair

Главна карактеристика овог ронилачког места је импресивно препливавање, са улазом на 24 м, пливајући кроз њега формира се природни тунел дужине 35 м, који се отвара на северном крају на 18 м у камене громаде.

Сазнајте више

Bird Rock

Бирд Роцк је велика стена код Цапе Бретт. Зидови стене спуштају се са свих страна до 30-40м. Зими, фоке понекад насељавају стену и скачу у воду да пливају са рониоцима. Ова локација се препоручује искуснијим рониоцима јер понекад могу бити јаке струје.

Сазнајте више

Sonic Boom Cave

Кратко пливање из Биг Еиес Лаир-а, Сониц Боом пећина може се посетити на истом роњењу. Рониоци ће га вероватно чути пре него што га виде. Оток који се разбија у задњем делу пећине ствара јак звук који се може чути из даљине. Пећина је уска, а улазак се препоручује у мирнијим условима

Сазнајте више

Blue Maomao Arch (Bay of Islands)

Mali, zaklonjeni zaliv sa stenovitim grebenima svuda okolo. Luk je prilično plitak (manje od 5 metara). Pratite donju konturu do 30+ metara. Mnogo stena, иudaka i pukotina.

Сазнајте више