Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ilha de Currais

Острво Цурраис је интегрална јединица за очување категорије морског националног парка. Заклоњени његовим стенама, имамо просечну дубину од 12 метара, у зависности од тога на којој страни острва роните. Налази се испред Праиа де Лесте, у граду Понтал до Парана.

Сазнајте више

Ilha de Itacolomis

Острво Итацоломис је најближе заливу Гуаратуба, формирано од стена са мало вегетације и неколико плоча око њих, које такође представљају велику разноликост фауне и флоре; са просечном дубином од 10м.

Сазнајте више

Balsa Espera Sete

Балса Еспера Сете има приближно 30 метара дубине, стога је тачка идеална за рониоце са напредним нивоом. Због тога што су удаљеније тачке обале, пловидба се врши брзим чамцима, који омогућавају краће време померања.

Сазнајте више

Balsa Dianka

Сплав Дианка је дубок око 30 метара, тако да је тачка идеална за рониоце са напредним нивоом. На овом вештачком гребену су заклоњене велике рибе као што су групина, баракуда и групина.

Сазнајте више

Círculo Militar do Paraná

Тамо где се дубина врти око 15 м, фантастично је и већ вреди посетити. Стенске формације формирају ходнике, кањоне, лукове, пећине и мале пећине.

Сазнајте више

Ponta de Porto Belo

То је добро место за оне који почињу да роне и за оне који већ роне. Његова дубина варира од 3 до 10 метара. Са дном од стена и песка, Понта де Порто Бело се састоји од заклоњеног и веома тихог места.

Сазнајте више

Praia da Sepultura

То је једна од најпознатијих плажа у Бомбинхасу. То је добро место за оне који почињу или за оне који већ роне, са дубином од 2 до 6 метара.

Сазнајте више

Praia de Bombinhas

Ово је роњење на плажи са дубином од 2 до 6 метара. Наћи ћете пешчано дно са каменитом страном, што чини оријентацију и роњење веома лаким и пријатним.

Сазнајте више

Trapiche de Bombinhas

То је једно од најпознатијих места у Бомбинхасу. То је добро место за роњење за оне који почињу, али и за оне који већ роне. Веома је интересантно заронити у парцелу испред трапиша. Са дубином од 2 до 6 метара. Ово место је заштићено и роњење је веома тихо.

Сазнајте више

Saco do Capim

Дно од камења и песка. Минимална дубина је 5 метара, а највећа 12 метара. Заклоњено место, изгледа као природни базен. На овом месту налази се олупина по имену Гранада, која се срушила на острво Арворедо када је плутало у олуји. Олупина се демонтира и комади су разбацани по дну.

Сазнајте више