Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Bet Goha ED

Роњење са минибуса. Улаз кроз рупу на врху гребена. Затим лавиринт кањона и тунела. Споља прелепе коралне баште.

Сазнајте више

Abu Hamra

Улаз преко врха гребена праћен тунелом од 30м са малом рупом на крају. Време роњења кроз тунел је око 4 минута и може бити струје. После ћете наћи веома лепе меке корале и громаде.

Сазнајте више

Salim ED

Obala roni sa minibusom. Ulaz kroz rupu na grebenu. Veoma nazubljen greben sa koralnom baštom sa obe strane na dubini od oko 15 metara.

Сазнајте више

Abu Sawatyr

Zaliv sa peščanim ulazom. Peščano dno se usporava do 40 metara. Sa obe strane su koralni vrtovi na 30 metara. Konopac je od pomoći za ulazak i izlazak sa lokacije za ronjenje po struji.

Сазнајте више

Selim

Ovo mesto ronjenja pripada ronilačkim mestima koja su zaronila sa kopna. Ulaz je peške posle kratke razdaljine iznad vrha grebena.

Сазнајте више

Abu Saaf ED

Роњење на обали минибусом. Улаз кроз рупу на крову гребена, након чега следи тунел дуг око 80м, који се завршава кроз рупу на дубини од 7м у коралном врту.

Сазнајте више

El Makluf ED

Роњење са минибуса. Улаз кроз рупу на врху гребена и кањон. Неколико коралних блокова који сежу од 10м до 40м до мало испод површине. На југу веома леп корални врт са много стоних корала.

Сазнајте више

Flamenco Beach Resort

Ulaz iz mlaznjaka, greben koji se spušta na oko 40 metara i više i zatim se spušta dalje. Iako možda prave koralne formacije, s obzirom na prirodu grebena, nisu baš prisutne ispod 18 metara, mesto je odlično za fantastična viđenja u plavom.

Сазнајте више

El Quadim

Кућни гребен Ел Куадим налази се директно у заливу хотела Мовенпицк Ел Кусеир и има богату прошлост са својом 5000 година историје (првобитно најстарија трговачка лука у Египту, старе амфоре и сидро). Веома лак за роњење са великим заливом од 4 м дубине са северном и јужном страном и дубљим делом.

Сазнајте више

El Quadim South

Кућни гребен Ел Куадим се налази директно у заливу Мовенпицк Хотела Ел Кусеир и има своју 5000-годишњу историју и богату прошлост (првобитно најстарија трговачка лука Египта, древне амфоре и сидра).

Сазнајте више