Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Zerib Soraya

Прелепи гребен на југу са величанственим меким коралима и прелепом коралном баштом. Улаз и излаз кроз тунел преко врха гребена.

Сазнајте више

Zerib Kebir

Прелепо место за роњење са пуно кањона унутар гребена и малих пећина. Улаз је са пешчане обале. Овде се налазе невероватно шарени корални вртови и богати морским животом.

Сазнајте више

El Mohgar

Obala roni sa Minbusom. Ulazak kroz rupu na vrhu grebena direktno u greben na dubini od 6 metara. Prelepa koralna bašta sa jednim grebenom i crnim koralima.

Сазнајте више

Torfa Sabaa

Улазак кроз рупу на врху гребена директно у гребен на 6м дубине. Прелепа корална башта са блоковима једног гребена и црним кораљима.

Сазнајте више

El Mina

Ulaz je kao ronjenje, obmanjujuжi konopcem. Počinješ od koralnog zida, praćen nekim prelepim koralnim blokovima preko peščanih zakrpa sa morskom traom

Сазнајте више

Ras El Quseir

Лепо обрастао зид, у песковитом дну велики корални блокови и ливада морске траве са мањим лепим коралним блоковима. Могућност корњача.

Сазнајте више

Anemone Garden

Улазак са глисера, са спуштањем на бову. Прелепи корални блокови. На врху ових блокова је највећи врт анемона у Ел Кусеиру.

Сазнајте више

Soug Bohar

Прелеп гребен, посебно на југу са веома лепом коралном баштом. Улаз кроз тунел. Неколико пећина. Конопац помаже при уласку и изласку.

Сазнајте више

Oma Sukan

Улазак као дрифт роњење. На почетку прелеп зарасли зид, затим горгонски плато који се завршава прелепом коралном баштом.

Сазнајте више

Maheleg

Роњење на обали минибусом. Улаз преко пристаништа. Улазнице. Леп, миран залив са пуно лепих корала. Углавном само светлосна струја. Тренутно затворено.

Сазнајте више