Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

La chaise

Ово место се састоји од малог Сека богатог плавим горгонијама и сунђерима. Чувајте се дубине, јер се граница од 20 метара брзо прелази,

Сазнајте више

la merveilleuse

Ако постоји само једно роњење у области Лес Ембиез, то је то. Највиши део чини велики масив, са спустом на северозападној страни. Најдубљи део је на супротној страни.

Сазнајте више

les Basses Moulinières

Састављен од три велике громаде испресецане са два раседа, ова висораван има гребен који излази на 11 метара и умире на пешчаном дну на 25 метара. Петља локалитета може се направити кроз два раседа прекривена црвеним и жутим горгонијама.

Сазнајте више

Piscine des Magnons

Смештено северно од стена Магнонс, ово је наше омиљено место за подводне шетње, прва роњења и ПЕ20 тренинг.

Сазнајте више

plate aux mérous

На огромној висоравни испресецаној бројним раседима, живи цела популација великих групова, који успевају са лакоћом да склизну у пукотине плоче.

Сазнајте више

Balise des Magnons Est

Једно од омиљених локација „Мускемера“ (Жак Ив Кусто, Филип Тајје и Фредерик Дима), познато и као Сец ау Амфоре (суве амфоре) због многих комада мање или више древне грнчарије који се овде налазе.

Сазнајте више

Grotte des Magnons

Смештено северно од стена Магнонс, ово место је наше омиљено место за подводно пешачење (шетња по површини опремљена оделом, маском, дисаљком и перајама) или за прво роњење или ОВД тренинг.

Сазнајте више

Pierre à Duval

Мала стена са високом концентрацијом фауне. У њему живи пет или шест шкарпина скупљених у пукотинама, као и неколико великих угора и мурена.

Сазнајте више

Pierre du Jas

Ова локација, за искусне рониоце, састоји се од Сец-а на отвореном у зони од 28 до 37 метара. Истражујући дуж зидова, видећете неке прелепе горгоније.

Сазнајте више

Basses Reinettes

Локалитет се састоји од низа стена које се протежу по дужини од севера ка југу на дубини од 8 до 18 метара. На јужном крају овог стеновитог бара, окруженог посидонијом, наћи ћете статуу сирене.

Сазнајте више