Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Furio de Aigua Xelida

10 минута североисточно од Тамариуа налазимо стену Аигуа Кселида. На линији за привез већ можете доћи до гребена за 8 метара. Врхунац на овом месту је мала пећина на 12 метара у близини сидришта, довољно велика да роните кроз њу као пријатељски тим. Овде се препоручује лампа.

Сазнајте више

Cala Nova

На удаљености од цца. 12 минута североисточне навигације, наћи ћете један од најлепших подводних профила на овој обали. Прелепим кањонима са стрмим зидовима пуним шума горгонија овде се могу дивити од почетника до искусних ронилаца. Препоручује се бакља.

Сазнајте више

Cala Nova Outside

МАШИНСКИ ПРЕВОД: После око 10 минута вожње бродом стижемо до Цала Нова Оутсиде. Због дубинског профила ово место је веома мало зароњено и тако се показује са своје нетакнуте стране. Неравне литице са много горгонија и бројним јатама рибе су врхунци овде. Препоручује се лампа.

Сазнајте више

Aigua Xelida

За око 10 минута вожње бродом према северу, залив Аигуа Кселида је заштићен од ветра и таласа. Лако место за роњење са максималном дубином од 18 метара. Постоји много великих стена и кањона за истраживање са великим луком као врхунцем на малој дубини.

Сазнајте више

Never Come Back

МАШИНСКИ ПРЕВОД: После око 20 минута вожње бродом стижемо до ронилачког места Ел Анцла или Невер цоме бацк. Широк и веома храпав, овај гребен је претходница за оријентацију. Због профила дубине и непознатости, ово место је веома нетакнуто и мало раздваја. Овде се препоручује лампа.

Сазнајте више

Canons de Tamariu

А апрокимадаменте медиа милла ен френте де Тамариу подемос енцонтрар уна инмерсион цомпуеста пор дос десфиладерос енмарцадос ен трес паредес, цон фондо де арена, емепезандо ла инмерсион а поцо мас де 10 метрос и бајандо хаста

Сазнајте више

Montiell / Conger Reef

Гребен Монтиелл, заштићен од струја и таласа, удаљен је само 7 минута навигације од ронилачког центра. Стена у облику зрна кафе, која је окружена песком, има максималну дубину од 24 метра и посебно је лака за навигацију због своје топографије. Препоручује се бакља.

Сазнајте више

Badia de Tamariu

Пристаниште за чамац и улаз у кућни гребен удаљени су само 30 м од базе. Најлепши део залива резервисан је за рониоце и пливаче и обезбеђен је нашом линијом бова. Овај прелепи кућни гребен нуди понешто за свакога са максималном дубином од 15 м.

Сазнајте више

Grotto / Cueva Gisbert

Након 20 минута пловидбе уз обалу, стижемо до Цуева Гисберт. На улазу дубоком 12 метара налази се пећина дуга 120 метара. На крају пећине, вода је дубока 1,5 метара и на зидовима се виде слепи мишеви. Светло је апсолутно неопходно.

Сазнајте више

Leuchtturm / El Tabal

За око 20 минута вожње бродом стижемо до ел Табала, светионика који се налази високо на литици. Због профила дубине који је погодан само за напредне рониоце, гребен срећемо на око 22 метра на заравни, која се благо спушта према југу и има импресиван стрм зид на северу.

Сазнајте више