Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Mudjimba Island Reef SW

Greben do SW ostrva Mudjimba nudi plitak zid koji pada (na oko 8 do 15 metara) od vrha grebena (dubina od oko 3 do 6 metara). "Mudjimba" je aboridžinski naziv ostrva (i prevodi se na "Staricu"), sa poreklom iz autohtone priče o vremenu iz snova.

Сазнајте више

Clown Reef

РИБА КЛОВН СВУДА! Спуштање на ову локацију изгледа као град громада на једном крају и јаруга на другом. На овом сајту можете пронаћи 1000 анемонија и кловнова.

Сазнајте више

THE HOLE

Локално место за роњење на гребену, погодно за рониоце почетнике. Варирајте дубине. Већина топографије је корал и песак са благим стеновитим лицем у подручјима.

Сазнајте више

Big Plates

Биг Платес се може похвалити предивним приказом здравих, тврдих и меких корала. Сидро се налази у око 10м воде, што га чини савршеним местом за нове рониоце или оне који нису ронили неко време. Постоји много кутака за истраживање, као и мини пећина, нажалост не можете да станете у њу.

Сазнајте више

Butterflies

Буттерфли је јединствено место за роњење које посећујемо у посебним приликама. Околина попут брда и структуре које се надвисују, много тога да се види на овом невероватном месту за роњење.

Сазнајте више

Hanging Rock

Висећа стена је добила име због огромног стеновитог изданка који се надвија над пешчаним ровом испод. Доња страна препуста је одушевљење фотографа! Овде ћете наћи прелепе сунчеве корале који се хране у мирном таласу океана.

Сазнајте више

Soup Kitchen

Супрска кухиња се може похвалити прелепим приказом здравих, тврдих и меких корала. Сидро се налази у око 10м воде, што га чини савршеним местом за нове рониоце или оне који нису ронили неко време. Постоји много кутака за истраживање, као и мини пећина, нажалост не можете да станете у њу.

Сазнајте више

Wonderland

Земља чуда се може похвалити прелепим приказом здравих, тврдих и меких корала. Сидро се налази у око 10м воде, што га чини савршеним местом за нове рониоце или оне који нису ронили неко време. Постоји много кутака за истраживање, као и мини пећина, нажалост не можете да станете у њу.

Сазнајте више

The Caves

Готово је немогуће изгубити се на овом сјајном ронилачком месту, с обзиром на ивицу која иде у правцу исток-запад. Препоручујемо да погледате мини пећину која обично има велике пелагике,

Сазнајте више

MKVI

МК6 се може похвалити прелепим приказом здравих, тврдих и меких корала. Сидро се налази у око 10м воде, што га чини савршеним местом за нове рониоце или оне који нису ронили неко време. Постоји много кутака за истраживање, као и мини пећина, нажалост не можете да станете у њу.

Сазнајте више