Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Јапански авион Зеро се распао током тајфуна 1997. Делови трупа, као и блок мотора и пропелер могу се наћи у малој гудури на око 50' Нице дрифт роњења чамцем, али овом месту се може приступити и са плаже. Увек питајте власнике земљишта за дозволу и никада не ходајте по коралима!

Сазнајте више

Омиљено место за роњење на југу у близини Мериза. 10-60', велике пећине, чаура делфина је скоро увек у околини, и врло лако роњење за све. Савршено за роњење и вожњу кајаком. Затражите дозволу власника земљишта ако роните са обале. Најбоље је урадити као дрифт из чамца.

Сазнајте више

Одлична локација јужно од Фацпија. Пешчане површине 30-80', мале пећине, корална острва. Веома лако роњење за све. Риба шкорпион, шкољке, лављица. Доступан чамцем

Сазнајте више

Веома популарно место на северној страни Фацпи Поинта. Пронађите велику Величанствену анемону дуж пешчаног канала у око 45' воде. Ово је сјајан дрифт роњење дуж косог коралног зида, са широким диверзитетом корала и риба. Доступан је чамцем или дугом вожњом кајаком.

Сазнајте више

Black Coral Kingdom

Дубоки горњи гребен/зид прекривен морским бичевима, лепезама, јатама риба, црним коралима и ајкулама, тунелима и пећинама. Екстремне дубине и струје чине ову локацију погодном само за технолошке рониоце.

Сазнајте више

Западни крај Фацпи Поинта, ово место има здрав раст корала и дом је бројних гребенских риба. Ради се само чамцем и обично као зарон, почевши од Питовог гребена. Најбоље је приступити ујутру - пазите на јаче струје са поподневним ветровима.

Сазнајте више

Залив Агат, 5-45'. Прелепе коралне формације и беле, пешчане пукотине. Савршено за почетнике и врхунске фотографе за роњење. Ова локација је популарна међу роњеницима - мало је далеко за пливање - кајак је одличан начин да приступите овој локацији.

Сазнајте више

Популарно дрифт роњење, ово место је дом бројних корала од печурака, па чак и повременог малог уха. Дубоки корални бичеви се могу наћи, почевши од око 85' гребенске ајкуле, ражанке и корњаче се виде на већини роњења. Струје могу бити јаке - најбоље је то учинити у јутарњим сатима.

Сазнајте више

Залив Агат, 5-45'. Прелепе коралне формације и беле, пешчане пукотине. Савршено за почетнике и врхунске фотографе за роњење. Овај сајт је такође одличан за роњење

Сазнајте више

Веома необично и лако роњење за све. Широке пећине са бочним отворима и излазима. Није потребно искуство роњења у пећинама. Популарно за роњење и вожњу кајаком. Тоне малих гребена се могу посматрати овде и на суседној локацији, Цорал Гарденс

Сазнајте више