Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Coral Gardens

Залив Агат, 5-45'. Прелепе коралне формације и беле, пешчане пукотине. Савршено за почетнике и врхунске фотографе за роњење. Ова локација је популарна међу роњеницима - мало је далеко за пливање - кајак је одличан начин да приступите овој локацији.

Сазнајте више

Fish Bowl

Залив Агат, 5-45'. Прелепе коралне формације и беле, пешчане пукотине. Савршено за почетнике и врхунске фотографе за роњење. Овај сајт је такође одличан за роњење

Сазнајте више

Pete’s Reef

Веома популарно место на северној страни Фацпи Поинта. Пронађите велику Величанствену анемону дуж пешчаног канала у око 45' воде. Ово је сјајан дрифт роњење дуж косог коралног зида, са широким диверзитетом корала и риба. Доступан је чамцем или дугом вожњом кајаком.

Сазнајте више

Black Coral Kingdom

Дубоки горњи гребен/зид прекривен морским бичевима, лепезама, јатама риба, црним коралима и ајкулама, тунелима и пећинама. Екстремне дубине и струје чине ову локацију погодном само за технолошке рониоце.

Сазнајте више

Pete’s West

Западни крај Фацпи Поинта, ово место има здрав раст корала и дом је бројних гребенских риба. Ради се само чамцем и обично као зарон, почевши од Питовог гребена. Најбоље је приступити ујутру - пазите на јаче струје са поподневним ветровима.

Сазнајте више

Nathan’s Dent

Одлична локација јужно од Фацпија. Пешчане површине 30-80', мале пећине, корална острва. Веома лако роњење за све. Риба шкорпион, шкољке, лављица. Доступан чамцем

Сазнајте више

Amtrak

Смештен у непосредној близини гробља Агат, Амтрак је стари транспортер особља из Другог светског рата на 50' са живописним околним гребеном. околни гребени и пешчане равнице чине ово веома занимљивим роњењем. Популарно за рониоце са чамаца и на плажи.

Сазнајте више

Hap’s Reef

Залив Агат, 25-65', Супер роњење за све...одлична видљивост и фантастичан пример за морски живот! Покривен буквално хиљадама риба, гребен сеже до 20 до 30'. Околни гребен и пешчане равнице на 40 до 65'

Сазнајте више

Fouha Bay

Северно од залива Уматац, налази се гребен који има нагиб од 40 до 90'. Остаци јапанске нуле из Другог светског рата (блок мотора са елисом), могу се наћи на нивоу 60. Веома лако роњење за све рониоце, али захтева дугу роњење ако се не обавља из чамца.

Сазнајте више

Turtle Rock

Често га посећују рониоци са обале преко морнаричке базе Гуам, али је боље доћи чамцем. Стрмо спуштање до 85' дуж каменог острва. Названо по облику налик корњачи, ова локација је такође дом бројних морских корњача које се могу видети на већини роњења.

Сазнајте више