Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Fish Bowl

Залив Агат, 5-45'. Прелепе коралне формације и беле, пешчане пукотине. Савршено за почетнике и врхунске фотографе за роњење. Овај сајт је такође одличан за роњење

Сазнајте више

Anae Caverns

Веома необично и лако роњење за све. Широке пећине са бочним отворима и излазима. Није потребно искуство роњења у пећинама. Популарно за роњење и вожњу кајаком. Тоне малих гребена се могу посматрати овде и на суседној локацији, Цорал Гарденс

Сазнајте више

Pete’s Reef

Веома популарно место на северној страни Фацпи Поинта. Пронађите велику Величанствену анемону дуж пешчаног канала у око 45' воде. Ово је сјајан дрифт роњење дуж косог коралног зида, са широким диверзитетом корала и риба. Доступан је чамцем или дугом вожњом кајаком.

Сазнајте више

Black Coral Kingdom

Дубоки горњи гребен/зид прекривен морским бичевима, лепезама, јатама риба, црним коралима и ајкулама, тунелима и пећинама. Екстремне дубине и струје чине ову локацију погодном само за технолошке рониоце.

Сазнајте више

Pete’s West

Западни крај Фацпи Поинта, ово место има здрав раст корала и дом је бројних гребенских риба. Ради се само чамцем и обично као зарон, почевши од Питовог гребена. Најбоље је приступити ујутру - пазите на јаче струје са поподневним ветровима.

Сазнајте више

Nathan’s Dent

Одлична локација јужно од Фацпија. Пешчане површине 30-80', мале пећине, корална острва. Веома лако роњење за све. Риба шкорпион, шкољке, лављица. Доступан чамцем

Сазнајте више

Amtrak

Смештен у непосредној близини гробља Агат, Амтрак је стари транспортер особља из Другог светског рата на 50' са живописним околним гребеном. околни гребени и пешчане равнице чине ово веома занимљивим роњењем. Популарно за рониоце са чамаца и на плажи.

Сазнајте више

Hap’s Reef

Залив Агат, 25-65', Супер роњење за све...одлична видљивост и фантастичан пример за морски живот! Покривен буквално хиљадама риба, гребен сеже до 20 до 30'. Околни гребен и пешчане равнице на 40 до 65'

Сазнајте више

Fouha Bay

Северно од залива Уматац, налази се гребен који има нагиб од 40 до 90'. Остаци јапанске нуле из Другог светског рата (блок мотора са елисом), могу се наћи на нивоу 60. Веома лако роњење за све рониоце, али захтева дугу роњење ако се не обавља из чамца.

Сазнајте више

Umatac Zero (Wreck)

Јапански авион Зеро се распао током тајфуна 1997. Делови трупа, као и блок мотора и пропелер могу се наћи у малој гудури на око 50' Нице дрифт роњења чамцем, али овом месту се може приступити и са плаже. Увек питајте власнике земљишта за дозволу и никада не ходајте по коралима!

Сазнајте више