Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Amtrak

Смештен у непосредној близини гробља Агат, Амтрак је стари транспортер особља из Другог светског рата на 50' са живописним околним гребеном. околни гребени и пешчане равнице чине ово веома занимљивим роњењем. Популарно за рониоце са чамаца и на плажи.

Сазнајте више

Turtle Rock

Често га посећују рониоци са обале преко морнаричке базе Гуам, али је боље доћи чамцем. Стрмо спуштање до 85' дуж каменог острва. Названо по облику налик корњачи, ова локација је такође дом бројних морских корњача које се могу видети на већини роњења.

Сазнајте више

Tarzan Cave

Доступно само са обале са приступом преко морнаричке базе Гуам, ово је популарно место за роњење и роњење. Може се наћи стари кран, цеви и друге олупине, на овом месту живи неколико корњача.

Сазнајте више

Sharks Pit

Веома необично роњење које се налази дуж полуострва Ороте са много артефаката из Другог светског рата. Једна од ретких локација на Гуаму са љубитељима мора на 40 стопа. Врх се уздиже од 100 до 12 стопа и представља одлично место за макро.

Сазнајте више

Boulder Alley

Ово је одлична локација за ноћно роњење са супер чистом водом. Лебдите дуж линије литице између морског зида морнарице и Схарк'с Пит. Могу се видети велика јата пирамидалних лептира, уз повремене пелагичне

Сазнајте више

Fish Bowl

Залив Агат, 5-45'. Прелепе коралне формације и беле, пешчане пукотине. Савршено за почетнике и врхунске фотографе за роњење. Овај сајт је такође одличан за роњење

Сазнајте више

Coral Gardens

Залив Агат, 5-45'. Прелепе коралне формације и беле, пешчане пукотине. Савршено за почетнике и врхунске фотографе за роњење. Ова локација је популарна међу роњеницима - мало је далеко за пливање - кајак је одличан начин да приступите овој локацији.

Сазнајте више

Anae Caverns

Веома необично и лако роњење за све. Широке пећине са бочним отворима и излазима. Није потребно искуство роњења у пећинама. Популарно за роњење и вожњу кајаком. Тоне малих гребена се могу посматрати овде и на суседној локацији, Цорал Гарденс

Сазнајте више

Barracuda Rock

Ова ронилачка локација је веома популарна за наше локалне и гостујуће рониоце. Смештен дуж полуострва Ороте, овде се повремено виђа баракуда, али не тако честа као у прошлости. Дубине се крећу од веома плитке до просечне дубине од 45' до преко 100', са просеком од око 45'.

Сазнајте више

Crevice

Велики „кањон“ почиње на 60', видљивост 100'+, Морски вентилатори дуж зидова. Повремено се виде јата баракуда и неке ајкуле. Доступан само чамцем, могућност струјања. плитки плато погодан за све рониоце, рониоцима проширеног домета ће се допасти дубоки зид.

Сазнајте више