Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Turtle Rock - Guam

Често га посећују рониоци са обале преко морнаричке базе Гуам, али је боље доћи чамцем. Стрмо спуштање до 85' дуж каменог острва. Названо по облику налик корњачи, ова локација је такође дом бројних морских корњача које се могу видети на већини роњења.

Сазнајте више

Sharks Pit

Веома необично роњење које се налази дуж полуострва Ороте са много артефаката из Другог светског рата. Једна од ретких локација на Гуаму са љубитељима мора на 40 стопа. Врх се уздиже од 100 до 12 стопа и представља одлично место за макро.

Сазнајте више

Boulder Alley

Ово је одлична локација за ноћно роњење са супер чистом водом. Лебдите дуж линије литице између морског зида морнарице и Схарк'с Пит. Могу се видети велика јата пирамидалних лептира, уз повремене пелагичне

Сазнајте више

Barracuda Rock - Guam

Ова ронилачка локација је веома популарна за наше локалне и гостујуће рониоце. Смештен дуж полуострва Ороте, овде се повремено виђа баракуда, али не тако честа као у прошлости. Дубине се крећу од веома плитке до просечне дубине од 45' до преко 100', са просеком од око 45'.

Сазнајте више

Crevice

Велики „кањон“ почиње на 60', видљивост 100'+, Морски вентилатори дуж зидова. Повремено се виде јата баракуда и неке ајкуле. Доступан само чамцем, могућност струјања. плитки плато погодан за све рониоце, рониоцима проширеног домета ће се допасти дубоки зид.

Сазнајте више

Hap’s Reef

Залив Агат, 25-65', Супер роњење за све...одлична видљивост и фантастичан пример за морски живот! Покривен буквално хиљадама риба, гребен сеже до 20 до 30'. Околни гребен и пешчане равнице на 40 до 65'

Сазнајте више

Gab Gab 1

Смештен поред плаже Габ Габ, овом зарону на обали може се приступити само преко морнаричке базе у Гуаму. Овај популарни сајт за обуку је лак за рониоце свих нивоа. Овде живе разни корали и тоне рибе. Спољашњи гребен је доступан чамцем за рониоце без војних привилегија.

Сазнајте више

Blue Hole - Guam

Плава рупа је веома необично роњење на природној кречњачкој висоравни. Вертикална осовина почиње на 60' са великим "прозорским" отвором на 125'. Могућа су роњења. Морате бити искусан ронилац да бисте „пуцали у рупу“. Одличан вид и плато од 30 до 60' чине ово популарно место за све рониоце.

Сазнајте више

Finger Reef

Лука Апра, 5-90'. Заиста лепо роњење на лучком гребену за све. Коси корали са много анемона и стотинама риба. Стабилне зелене морске корњаче се могу видети на већини роњења. Савршено за роњење и сноркелинг за рониоце свих нивоа

Сазнајте више

Gab Gab 2

Габ Габ 2 је северно од места роњења Габ Габ 1. Постоји плутајући боеи који се може видети само 100 јарди од обале. Започните роњење овде тако што ћете се спустити на линију за вез, а затим пливајте на север на 30 степени. Видећете много шарених корала, великих џакова, ајкула болничарки и тона гребенских риба.

Сазнајте више