Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Napoleon Cut - Guam

Северни гребен од 10-130' Коси зид са пешчаним каналима, препустима и малим ајкулама, баракудама и необичним стеновитим формацијама. Име је добио по повременом Наполеону Врассе-у који се овде може видети. Супер чистој води се може приступити само чамцем и обично се ради као дрифт.

Сазнајте више

Octopus Reef

Северно налазиште код тачке Уруно, 15-110'. Много канала за таласе са вертикалним зидовима, тунелима и стрмим нагибом у облику амфитеатра. Бројна хоботница, велики ловци и папагаји, и супер чиста вода. Ово је доступно само чамцем у летњим месецима и обично се ради као дрифт.

Сазнајте више

The Tunnel - Guam

Северни корални гребен који се пружа од линије литице. Школовање рибе, бистра вода и велике формације корала. Природни отвор у гребену који почиње на 35' и излази на 45'. Пећине и пешчани канали обилују овом подручју.

Сазнајте више

Double Reef - Guam

Северно ронилачко место. 10-70' корални гребен са јатањем рибе, чистом водом и великим коралним формацијама. Веома лако за све рониоце и рониоце и доступно је само чамцем. Обично се ради у летњим месецима када су ветрови и море мирни.

Сазнајте више

The Pinnacle - Guam

Дубоководни гребен са врхом на 120'. Јато баракуде, велике рибе, повремене ајкуле и раже, навијачи мора на оба краја. Цуррентс. Ово је веома напредно роњење и захтева искусног дубоког или технички сертификованог рониоца. Доступан само чамцем када је море мирно.

Сазнајте више

Scuba Cut

Зарон са могућношћу великих струја и пренапона. Јата риба папагаја, ајкула, великих пелагичних риба и неких од најчистијих корала Гуама. Одличан роњење којем се може приступити само дугом вожњом чамцем и само када је море најмирније.

Сазнајте више

Northern Caves

Јужно од плаже Хапуто, улаз на 50' који улази у велики отвор у линији литице са неколико излазних тачака на површини (није потребно светло). Лако за све рониоце, а фасцинантно роњење које се може обавити само чамцем.

Сазнајте више

Pati Point

Зарон уз могућност великих струја и умереног до узбурканог мора. Баракуда, ајкуле, велике пелагичне рибе, корали. Садржи велику пећину на 115'. Ово је узбудљиво роњење за веома искусне рониоце!

Сазнајте више

Fai Fai

obično se radi kao zanosno ronjenje sa broda, završavajući na plaži Gun. Sjajno ronjenje za posmatranje kornjača i povremenog zraka ili čak potenciometra delfina na nekim ronjenjima. Lako za ronioce na bilo kom nivou u većini dana.

Сазнајте више

Gun Beach

Залив Северни Тумон је популаран међу рониоцима на плажи и чамцима. Овде се налази богат раст корала и обиље рибе (унутар морског резервата Тумон). Ово место је дом за неколико корњача и посећују га манте. Дубина од 3 до 10 метара.

Сазнајте више