Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Асан, 30-130'+. Подручје спасавања коришћено за одлагање стотина муниције и артефаката из Другог светског рата. Веома занимљив историјски роњење. Стрми пад је домаћин бројним љубитељима мора

Сазнајте више

Дом за опсерваторију Фисх Еие у/в, ово популарно место на плажи је дом за обиље младих гребенских риба, као и неколико кревета анемона и бројних тврдих и меких корала. Одлично за рониоце и рониоце свих нивоа.

Сазнајте више

Острво Кабрас, 30-130'+ (само за роњење чамцем). Природна закривљеност у спуштању са обиљем дубоководних корала и морског живота. Висина до 200' чини ово популарним код фотографа. Сви рониоци могу да уживају у плитком гребену, а веома напредни рониоци само на дубљим зидовима.

Сазнајте више

Предиван гребен који се налази испред ронилачке продавнице АМТ Беацх Хоусе. Препун тврдих и меких корала са обиљем гребенских риба. Ради се само чамцем, то је одличан дрифт роњење!

Сазнајте више

Недалеко од острва Алупат, бројни тврди и меки корали са обиљем гребенских риба. Одлична видљивост и повремено Манта Раи. Ово је одлична локација за ноћно роњење и увек се обавља бродом.

Сазнајте више

У близини хотела Схеридан (формално назван „Хотел Палаце“), овај зид је омиљен за рониоце дубоког и проширеног домета. Плитки гребени погодни за све рониоце. Повремено се виде пелагици и манте. Може се урадити са обале уз дугу шетњу и роњење. Најбоље у летњим месецима када је море мирно

Сазнајте више

Северни крај гребена Луминао. Популарно роњење на гребену чамцем јер је уобичајено видети велике пелагичне рибе и повремене ајкуле. Најбоље је да се уради као дрифт роњење и увек са чамца.

Сазнајте више

Плажа Апра (позната и као Оутхоусе Беацх) је популарно место за обуку за почетничке часове роњења. Ову локацију посећује велики избор риба. Такође је одличан ноћни роњење за рониоце свих нивоа.

Сазнајте више

Токаи Мару је потопила америчка подморница Снаппер преко торпеда 27. августа 1943. и сада се налази на дну луке Апра у 130' воде. Седећи поред Коромора (потопљеног на почетку Првог светског рата), ово је јединствено место олупине.

Сазнајте више

Олупина Првог светског рата, СМС Цорморан, лежи у 130 стопа воде на њеној десној страни, поред Токаи Маруа (који је потонуо 1943). Ово је веома јединствено место за роњење на олупине јер је то једино место за роњење на свету где можете ронити олупине из оба светска рата у једном роњењу.

Сазнајте више