Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

У близини хотела Схеридан (формално назван „Хотел Палаце“), овај зид је омиљен за рониоце дубоког и проширеног домета. Плитки гребени погодни за све рониоце. Повремено се виде пелагици и манте. Може се урадити са обале уз дугу шетњу и роњење. Најбоље у летњим месецима када је море мирно

Сазнајте више

Предиван гребен који се налази испред ронилачке продавнице АМТ Беацх Хоусе. Препун тврдих и меких корала са обиљем гребенских риба. Ради се само чамцем, то је одличан дрифт роњење!

Сазнајте више

Љубитељи мора, школе Баракуда и одлична видљивост. Станови са слаганим гребенима су пуни разнобојних тврдих корала и разних риба гребена. Доступно само чамцем, ово је одличан дрифт роњење.

Сазнајте више

Корали, зраци, јата баракуде, корњаче и одлична видљивост. Закривљени коси гребен се протеже од близу површине до 130'+. Популарно међу рониоцима почетницима, ова локација је пуна разнобојних тврдих корала и разних гребенских риба, а у њој ће уживати и напредни до стручних ронилаца. Само роњење чамцем.

Сазнајте више

Залив Северни Тумон је популаран међу рониоцима на плажи и чамцима. Овде се налази богат раст корала и обиље рибе (унутар морског резервата Тумон). Ово место је дом за неколико корњача и посећују га манте. Дубина од 3 до 10 метара.

Сазнајте више

Тврда корална острва окружена пешчаним равницама са јатама гребенских риба и понеким пелагиком могу се наћи у Асан Цуту. На северу око 60' воде налази се десантна летелица из Другог светског рата. Приступ плажи на овом популарном роњењу на плажи може бити тежак, у зависности од ветра и услова на мору. НЕ ПОКУШАЈТЕ НА ВИСОКОМ СУРФУ

Сазнајте више

Асан, 30-130'+. Подручје спасавања коришћено за одлагање стотина муниције и артефаката из Другог светског рата. Веома занимљив историјски роњење. Стрми пад је домаћин бројним љубитељима мора

Сазнајте више

Дом за опсерваторију Фисх Еие у/в, ово популарно место на плажи је дом за обиље младих гребенских риба, као и неколико кревета анемона и бројних тврдих и меких корала. Одлично за рониоце и рониоце свих нивоа.

Сазнајте више

Јужно од плаже Хапуто, улаз на 50' који улази у велики отвор у линији литице са неколико излазних тачака на површини (није потребно светло). Лако за све рониоце, а фасцинантно роњење које се може обавити само чамцем.

Сазнајте више

Острво Кабрас, 30-130'+ (само за роњење чамцем). Природна закривљеност у спуштању са обиљем дубоководних корала и морског живота. Висина до 200' чини ово популарним код фотографа. Сви рониоци могу да уживају у плитком гребену, а веома напредни рониоци само на дубљим зидовима.

Сазнајте више