Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Асан, 30-130'+. Подручје спасавања коришћено за одлагање стотина муниције и артефаката из Другог светског рата. Веома занимљив историјски роњење. Стрми пад је домаћин бројним љубитељима мора

Сазнајте више

Тврда корална острва окружена пешчаним равницама са јатама гребенских риба и понеким пелагиком могу се наћи у Асан Цуту. На северу око 60' воде налази се десантна летелица из Другог светског рата. Приступ плажи на овом популарном роњењу на плажи може бити тежак, у зависности од ветра и услова на мору. НЕ ПОКУШАЈТЕ НА ВИСОКОМ СУРФУ

Сазнајте више

Острво Кабрас, 30-130'+ (само за роњење чамцем). Природна закривљеност у спуштању са обиљем дубоководних корала и морског живота. Висина до 200' чини ово популарним код фотографа. Сви рониоци могу да уживају у плитком гребену, а веома напредни рониоци само на дубљим зидовима.

Сазнајте више

Плажа Апра (позната и као Оутхоусе Беацх) је популарно место за обуку за почетничке часове роњења. Ову локацију посећује велики избор риба. Такође је одличан ноћни роњење за рониоце свих нивоа.

Сазнајте више

Олупина Првог светског рата, СМС Цорморан, лежи у 130 стопа воде на њеној десној страни, поред Токаи Маруа (који је потонуо 1943). Ово је веома јединствено место за роњење на олупине јер је то једино место за роњење на свету где можете ронити олупине из оба светска рата у једном роњењу.

Сазнајте више

Северни крај гребена Луминао. Популарно роњење на гребену чамцем јер је уобичајено видети велике пелагичне рибе и повремене ајкуле. Најбоље је да се уради као дрифт роњење и увек са чамца.

Сазнајте више

Токаи Мару је потопила америчка подморница Снаппер преко торпеда 27. августа 1943. и сада се налази на дну луке Апра у 130' воде. Седећи поред Коромора (потопљеног на почетку Првог светског рата), ово је јединствено место олупине.

Сазнајте више

на гребену Луминао се може видети велики избор гребена, као и пелагичне врсте у пролазу, као што су туна и баракуда. Видљивост је овде обично сасвим јасна - одлично роњење чамцем

Сазнајте више

Ово роњење је у луци Апра. Дубина је 10 - 90 стопа и доступна је само из чамца. Има коси гребен са великим бројем корала и хиљадама риба. Ово је одлична локација за рониоце свих нивоа.

Сазнајте више

Kitsugawa Maru (Wreck)

Китс је јапански теретни брод потопљен у јулу 44' који се налази усправно на дну луке Апра у 140'. Велики прамчани топ је нетакнут. Палуба пловила је дубока 115', са јарболима који сежу до око 50' од површине. Морате имати напредни сертификат са дубоким искуством да бисте уживали у овом роњењу чамцем.

Сазнајте више