Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Олупина Првог светског рата, СМС Цорморан, лежи у 130 стопа воде на њеној десној страни, поред Токаи Маруа (који је потонуо 1943). Ово је веома јединствено место за роњење на олупине јер је то једино место за роњење на свету где можете ронити олупине из оба светска рата у једном роњењу.

Сазнајте више

Плажа Апра (позната и као Оутхоусе Беацх) је популарно место за обуку за почетничке часове роњења. Ову локацију посећује велики избор риба. Такође је одличан ноћни роњење за рониоце свих нивоа.

Сазнајте више

Kitsugawa Maru (Wreck)

Китс је јапански теретни брод потопљен у јулу 44' који се налази усправно на дну луке Апра у 140'. Велики прамчани топ је нетакнут. Палуба пловила је дубока 115', са јарболима који сежу до око 50' од површине. Морате имати напредни сертификат са дубоким искуством да бисте уживали у овом роњењу чамцем.

Сазнајте више

Ово роњење је у луци Апра. Дубина је 10 - 90 стопа и доступна је само из чамца. Има коси гребен са великим бројем корала и хиљадама риба. Ово је одлична локација за рониоце свих нивоа.

Сазнајте више

Северни крај гребена Луминао. Популарно роњење на гребену чамцем јер је уобичајено видети велике пелагичне рибе и повремене ајкуле. Најбоље је да се уради као дрифт роњење и увек са чамца.

Сазнајте више

Сцуба Беацх има широк избор корала са неколико пешчаних равница које је чине идеалном за обуку ронилаца. Улазак може бити чамцем или преко степеништа уграђеног у вештачку обалу. Дубина се креће од дубине стајања до 30м+.

Сазнајте више

на гребену Луминао се може видети велики избор гребена, као и пелагичне врсте у пролазу, као што су туна и баракуда. Видљивост је овде обично сасвим јасна - одлично роњење чамцем

Сазнајте више

Нетакнути корали се могу наћи на овој морској планини која се налази западно од плаже Сан Луис. Ово је једна од неколико подморских планина које нису биле погођене багерирањем 60-их. Може се видети неколико великих лежишта анемона и бројне гребенске рибе. Доступно само чамцем

Сазнајте више

Харлеи гребен је лепо и лако место за роњење за све рониоце! Сам Харлеи се налази у отприлике 15 стопа воде дуж зида лукобрана у луци Апра. Почевши од 15' са лепим нагнутим гребеном до 110', то је одлично место за роњење за све нивое. Погледајте Вал Бомбер и Гребен Барге - оба у близини.

Сазнајте више

Острво Кабрас, 30-130'+ (само за роњење чамцем). Природна закривљеност у спуштању са обиљем дубоководних корала и морског живота. Висина до 200' чини ово популарним код фотографа. Сви рониоци могу да уживају у плитком гребену, а веома напредни рониоци само на дубљим зидовима.

Сазнајте више