Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Једно од најзанимљивијих роњења у Хавеи, пошто на острво Портичол улазимо кроз подводни кањон на дубини од 14 метара и мирно се успињемо на површину пролазећи кроз два велика сифона која се називају и Нептунови базени.

Сазнајте више

Острво Портитсол се налази јужно од Хавее, када прођете рт Сан Мартин. Приступ је стога ограничен на чамце. На јужној страни острва наћи ћемо овај итинерар, који се састоји од два дела: термалних и Нептунових купатила.

Сазнајте више

Идеално роњење за почетнике, почињемо са спуштањем до 5м да бисмо прогресивно напредовали до 15м и моћи ћемо да уживамо у пријатној подводној вожњи.

Сазнајте више

Сидра потопљеног музеја Портиткол налазе се на дубини између 13 и 17 метара. Рута је осмишљена за ронилачке клубове да обављају вођена роњења.

Сазнајте више

Роњење у којем можемо доћи до 20 метара дубине, где ћемо наћи стеновити систем док уживамо у тури, спустићемо се на дубину од 14 метара ка сусрету са великом количином морског света који нам овај роњење нуди.

Сазнајте више

Montaña Sumergida - Cabo Negro

Спектакуларно роњење на врху Ла Паред Негра, где ронимо око потопљене планине до 21 метар, да бисмо пронашли пешчано дно са мало прамца.

Сазнајте више

Урањање на дубину од 18 метара идеално је да видите живот и уживате у великом луку где можете уживати у невероватној промени пејзажа. Имаћемо сифоне и мале рупе да тражимо живот.

Сазнајте више

Смештени у општини Јавеа, овом итинерару приступамо бродом. Лако је пронаћи јер је морфологија острва веома карактеристична, путовање можемо организовати сами ако имамо чамац или преко ронилачких центара Јавеа.

Сазнајте више

MONTAÑA HUNDIDA DE L’ESCULL

Потопљена планина се налази на јужној обали. Пролазећи Цап Негре и Л'Есцулл де Сант Пере, пре него што стигнете до Пунта Плане, наћи ћете потопљену планину, коју је тешко лоцирати ако не познајете добро подручје.

Сазнајте више

У овом зарону, поред велике количине морског живота, има посебност да нам у малој пећини нађе слику Девице Очајне.

Сазнајте више