Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Portitxol Norte

Роњење у којем можемо доћи до 20 метара дубине, где ћемо наћи стеновити систем док уживамо у тури, спустићемо се на дубину од 14 метара ка сусрету са великом количином морског света који нам овај роњење нуди.

Сазнајте више

Piscinas de Neptuno

Једно од најзанимљивијих роњења у Хавеи, пошто на острво Портичол улазимо кроз подводни кањон на дубини од 14 метара и мирно се успињемо на површину пролазећи кроз два велика сифона која се називају и Нептунови базени.

Сазнајте више

Isla Maria Claudia

Врло мирно роњење, имамо спуст низ рт до 14м где више није потребно мењати дубину током целог роњења, спустићемо се само на 18м на најјужнијој страни острва да бисмо ушли у кањон где можемо наћи пуно живота у њиховим рупама.

Сазнајте више

Las Termas

Острво Портитсол се налази јужно од Хавее, када прођете рт Сан Мартин. Приступ је стога ограничен на чамце. На јужној страни острва наћи ћемо овај итинерар, који се састоји од два дела: термалних и Нептунових купатила.

Сазнајте више

RUTA DE LAS ANCLAS

Сидра потопљеног музеја Портиткол налазе се на дубини између 13 и 17 метара. Рута је осмишљена за ронилачке клубове да обављају вођена роњења.

Сазнајте више

Piedras Rotas

У овом роњењу наћи ћемо под водом резултат урушавања планине откривајући многе стазе између великих камења где ћемо уживати у многим могућностима руте.

Сазнајте више

San Martin Sur

На овом зарону ћете се спуштати у корацима, први на 5м, други на 8м, трећи на 14м, а последњи на 18м. Наћи ћете велики камен који показује пут да се попнете на другу страну зида.

Сазнајте више

Cueva de la Virgen

У овом зарону, поред велике количине морског живота, има посебност да нам у малој пећини нађе слику Девице Очајне.

Сазнајте више

BCLN TRY SCUBA

Сајт се користи за Три Сцуба Дивес. На овом океанском роњењу уживаћете у нашим првим подводним удисајима и осећају неутралне пловности. Сигурно ће вам се толико допасти да ћете поново пожелети да роните.

Сазнајте више

Montaña Sumergida - Cabo Negro

Спектакуларно роњење на врху Ла Паред Негра, где ронимо око потопљене планине до 21 метар, да бисмо пронашли пешчано дно са мало прамца.

Сазнајте више