Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Malibu Bay

Прелеп стрм зид који се у 1. заливу пружа на северну страну према светионику. Плато се спушта око 20 м, а затим почиње веома леп зарастао зид са пуно рибе, шкорпиона, а понекад се може видети и угора. Мак. дубина је око 40м.

Сазнајте више

PLAVNIK - II wall

Nalazi se na južnoj strani ostrva Plavnik u drugom zalivu posle Rt Veli Pin. Sa platoa u zalivu nalazi se peščana kap po kojoj zid počinje od 15 metara i spušta se na preko 40 metara.

Сазнајте више

KRK - CAMPING ’KRK’

Смјештен у Премиум Валамар кампу КРК, ово ронилачко мјесто је Хоусе Рееф за ронилачки центар ДИВЕР КРК. Има лепе улазе са шљунковитих плажа и обележен је сигурносним баријерама, тако да је заиста погодан за Три Сцуба и курсеве роњења.

Сазнајте више

Uvala Zakenj

Време путовања Школа роњења: 20 минута. Прелепа стена од 5-40 метара. Место за роњење је идеално за почетнике због споро нагнуте стене окружене песком, а вреди видети и за напредне рониоце због стрмог зида између 25-40 метара!

Сазнајте више

3 Zinnen

3 Зиннен је дивно место за роњење и идеално је за почетнике и напредне рониоце. Разнолико је и лепо. Путовање ронилачким чамцем у просеку траје 20 минута.

Сазнајте више

Sveti Blaz

Веома популарно место за роњење за почетнике и напредне рониоце, због малог зида између 9-19 метара, тераса између 3 и 35 метара и другог зида између 26 и 40 метара.

Сазнајте више

Hausriff Cres

Зарасла стенска формација испред базе простире се од 5 м до 37 м дубине. Одлично место за вежбање за студенте у затвореном простору. Може се ронити до 11:15 у високој сезони из безбедносних разлога, пошто је после овог времена повећан саобраћај чамцем (изван баријере).

Сазнајте више

Ćuf

Jednu nautičku milju južno od Njivice usidrili smo se na poluostrvu Ćuf. Naše sidro pada na sedam metara gde počinjemo da ronimo. Odatle napredni ronioci mogu da istraže dno kamenog zida punog života do 32 metara. Početnici mogu da uživaju u pogledu od 18 metara dok se obe grupe ne sretnu na cevovodu gde se vraćamo.

Сазнајте више

Pelagos Dive Center

Pelagos dive center house reef je savršen za otkrivanje ronjenja, treninga, provere opreme i osvežavajućih veština ronjenja. Takođe je odličan za opuštajuće ronjenje. Do 5 m dubine ograniиio je vodu sa uglavnom peљиanom dnom i delom stenama. Maksimalna dubina od 18 m se može dostići.

Сазнајте више

Metlikova

Прилаз од школе роњења: 25 минута, прелеп стрм зид између 10 - 40 м, веома леп плато са златном сунђерастом ливадом и разноврсним плитким простором.

Сазнајте више