Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Аутопут је тик уз ову плажу, што чини ово место лаким за проналажење и паркирање. Постоји полица која брзо пада у прилично дубљу воду.

Сазнајте више

Waterman’s Landing

Ова локација се налази у Ватерман'с Ландинг. То је врло плитка полица која се протеже прилично далеко. Ово је одличан сајт за вежбање постојећих вештина и учење нових. Молимо вас да не паркирате на паркингу продавница, траже да се рониоци паркирају на улици. Тоалети су доступни у малом кафићу.

Сазнајте више

Meeks Bay

Меекс Баи је најпопуларније место за роњење на језеру Тахое. Са лаким уласком, одличном видљивошћу и косим дном које се спушта на стотине стопа дубоко, ово је одлично место за роњење како за почетнике тако и за напредне рониоце.

Сазнајте више

Лестер Беацх у близини ДЛ Блисс Стате Парк, 10 долара готовине само за паркинг. Затим се нађите на плажи за роњење. Постоји полица коју можете оставити, а нуди део Рубикон зида.

Сазнајте више

Рубицон поинт је доступан чамцем или са обале од плаже Лестер у близини ДЛ Блисс Стате Парк. Паркинг би коштао само 10 долара у готовини. Или нас позовите у продавницу да организујемо обилазак бродом!

Сазнајте више

Sand Harbor

Зароните у Санд Харбору да бисте видели велике громаде и стенске формације. Наићи ћете на забавно пливање на једној страни увале, као и на шаре стена у облику саћа на другој.

Сазнајте више

Folsom Point

Језеро Фолсом је једно од најчешће роњених језера у Калифорнији и веома популарно место за тренинг на отвореном због мирних вода језера. Нуди доста паркинга и лак улазак. Дно језера је прилично муљевито, па користите добру пловност, иначе ће видљивост ићи од 20-30 стопа на нулу.

Сазнајте више

Box Beach, Electra

Просечна дубина од 12 стопа и максимална дубина од 19 стопа ако је река ниска. Са паркинга се спустите до плаже и ту је сто за пикник са каменом у близини стазе коју су Индијанци користили за лупање жира. Пешчана плажа брзо пада на 19 стопа и завршава се на другој страни уз гранитни зид.

Сазнајте више

Black Miners Bar State Park

Једно од најпопуларнијих слатководних локација за роњење у Калифорнији налази се у језеру Натома. Није најбоља видљивост, али је лако приступити мирним условима и одлично место за нове рониоце да вежбају своје вештине.

Сазнајте више

Fair Oaks Bridge

Видљивост зависи од протока Фолсом проклетог испуста. У лето када река тече јако, постоји значајна струја; међутим, ово је место за роњење које не смете пропустити. Опсег дубине је 20-25 стопа и вис од 10-15 стопа. Ако волите дрифт роњење, ово је право место.

Сазнајте више