Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Tulapos Marine Sanctuary

Фантастичан корални врт који почиње на 5 метара и благо се спушта до 22 метра. Ово је морско уточиште, али направљено од стране човека. Подручје је постављено са бројним бетонским крстовима који означавају католичку веру нације, стварајући ефекат гробља за израстање вештачког гребена.

Сазнајте више

Salagdoong Beach

Овде ћете наћи постепену падину са великим полупотопљеним стенама које га оцртавају. Много бескичмењака као што су прелепи корали, мекани корали и такође, цеви и плашта.

Сазнајте више

Olang Sanctuary

Ово место је прелепо уточиште одмах поред плаже на истоку Сикијора. Ово је савршено место за почетнике и рониоце. Веома је шарено и пуно рибе.

Сазнајте више

Nonoc Shoal

Нонок Схоал је у непосредној близини луке Ларена. То је роњење на зиду и на овом месту за роњење могу се појавити јаке струје и лоша видљивост, што га чини једним од тежих места у Сикијору.

Сазнајте више

The Larena (Wreck)

Олупина Ларена је јапански болнички брод који је потонуо 1945. године и налази се на 30-35м. Олупина је заиста добро очувана. Смештен у близини пристаништа Ларена, може бити подложан јаким струјама и слабој видљивости.

Сазнајте више

Nonoc Sanctuary

Ноноц Марине Санцтуари је веома посебно место за роњење. Као морско уточиште, штити га филипинска влада како би одржала лепоту корала у животу. Мала улазница вам омогућава да истражите прелепе корале и гребенске рибе које живе у њему. Ово плитко место је одлично и за роњење.

Сазнајте више

Sawang

Ова локација има велике громаде пуне корала и морског живота. Након тога, дно се полако мења у песковиту падину која води до малог зида испуњеног коралима.

Сазнајте више

Cabakungan

Познат по својим порозним стенама, на површини ћете наћи разне увале и пећине са плитким водама. Под водом ове стене су обрасле коралима и насељене разним гребенским рибама.

Сазнајте више

Coco Grove House Reef

Плитак нагиб чини ово савршеном локацијом за почетнике. Непосредно испред одмаралишта Цоцо Грове, наћи ћете прелепу и шарену разноликост корала и малих риба. Овај сајт је лак за роњење и нема пуно струје.

Сазнајте више

Tubod

Морско уточиште са површином од преко седам хектара коралног гребена и морске траве. Ова локација почиње као благи нагнути гребен и сматра се једном од најбољих локација у Сикијору.

Сазнајте више