Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Да бисте заронили Блуе Диве, бићете испуштени из рибарског чамца у плаветнило. Ово је прави зарон за напредне рониоце или више. Сви излазе са великим осмехом. Ово роњење је дубоко и на отвореном океану, тако да водите рачуна о доброј контроли пловности.

Сазнајте више

ово је роњење чамцем за све нивое. Напредни рониоци могу посетити пећину. Ово се не може назвати острвом јер је тако мало, али постаје прилично велико тик испод површине, стварајући невероватно лепе нијансе плаве од светле до заиста тамне. На овој стени видећете само птице изнад воде.

Сазнајте више

Луцки Спот је дубоко роњење чамцем. Случајно је откривен и пун је чудесних амфора и мирног пешчаног дна. Прелепо, опуштајуће роњење са погледом на прошлост!!

Сазнајте више

Ово роњење бродом је за веома искусне рониоце. Очекују вас висеће мреже, сидра, старинске саксије и дубине које одузимају дах. Дефинитивно ћете видети амфоре, а ако сви имају довољно ваздуха можете ићи дубље и видети 3 сидра. Један од њих је огроман и стоји право као споменик.

Сазнајте више

Базен је мирно, јасно место за роњење које је у складу са свим правилима и стандардима за безбедан почетак роњења. Овде се изводе многи тренажни зарони. Место где можете доћи до воде са две стране.

Сазнајте више

Цастле Роцк је роњење чамцем око врхунца. Ово место је место где рибари постављају мреже јер је рибља популација тако велика. На овом сајту можете видети и античку грнчарију.

Сазнајте више

Баракуда Поинт је роњење са обале за све нивое. Има пуно рибе. Скоро на сваком роњењу видећете велику јату баракуда. Можете се јако приближити. Они ће кружити около радознало гледајући вас.

Сазнајте више

Ово ронилачко место је роњење са рибарског чамца. Радите дуго плитко роњење, са фантастичним пролазима и стеновитим формацијама. Ваша камера неће остати мирна. Постоји мала пећина. Ово роњење је за све нивое рониоца.

Сазнајте више

Катедрала је лепо роњење на обали за све нивое ронилаца. Може се комбиновати са роњењем на зиду непосредно поред пећине. Постоји димњак који омогућава сунчевим зракама да створе оно што се зове „светло катедрале“. Ово може бити дубоко зарон у којем можете посматрати неку веома јединствену античку керамику.

Сазнајте више

Ово су делови бродова из Другог светског рата разбацани од 13м до дубље од 60м. Још увек није јасно какве делове чамца видите. Постоје неке теорије, али ништа конкретно.

Сазнајте више