Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Sampalan (Nusa Penida, Bali)

Смештен око североисточног угла Нуса Пениде, Сампалан нуди дрифт са необичним коралним формацијама и више рибе него што можете да се затресете!

Сазнајте више

Buyuk

Ово је роњење у близини брзог чамца / понтона Каспла. Врх гребена је оштећен брзим чамцем, али дубоки гребен је и даље прелеп.

Сазнајте више

Karang Sari

Каранг Сари је залив на источној обали Нуса Пениде и велико је место за роњење које се може ронити на више начина. На гребенском платоу на око 10-12 м налази се велики број великих бомија, а дубљи зид има велике морске лепезе и препусте.

Сазнајте више

Pura Mas Gading

Смештен између ронилачких места Бујук и Сентал, ПМГ је обележен малим храмом у плићаку и уобичајено је место где се може видети чишћење мола мола (у право доба године). Обично благи дрифт, ово место је благ нагиб са пуно меких корала и обиљем рибљег света.

Сазнајте више

Sental

Овом ронилачком месту се лако улази и излази брзим чамцем, а најбоље је ронити са струјом. Рониоци и вођа роњења треба да буду у доброј координацији са капетаном глисера око времена роњења, преузимања места и излаза из роњења. Гребен је апсолутно леп и продужен нетакнути корални гребен.

Сазнајте више

suana

Суана се налази на источној обали Нуса Пениде и нуди лепо роњење на зиду где се гребен спушта до непознате дубине. Струје могу бити јаке, али ако зароните у право време, то је пријатан зарон.

Сазнајте више

Pura Ped

Пед је прелепо место за роњење на северној страни Нуса Пениде. То је само 5 минута вожње бродом од Номадс Дивинг. Пед има коси гребен који почиње на 5м, спушта се све до 40м и даље. Струје се крећу од благих до јаких.

Сазнајте више

SD Point

СД Поинт је скраћеница за 'Секолах Дасар' или основну школу. То је вероватно најразноврснија колекција корала на Балију. Пошто је дно нагиба полице паралелно дуж покривача плаже са обилним коралима, ово место чини одличним за активности Дрифт Диве-а. Повремено би струја могла бити веома јака.

Сазнајте више

Project Laut Restoration Patch

Projekat Laut je zvanično označen kao Koralna oblast restauracije. Prostor za restauraciju nalazi se na dubini od oko 6 metara na području ožiljka od grebena, ali se spušta na nagib u dubine od 40+ metara. Mesto ronjenja se obično obavlja putem ulaska na obalu i može da iskusi jake struje, tako da su napredni ronioci samo.

Сазнајте више

Dan’s Reef

Дан'с Рееф је кућни гребен који се налази одмах испред Номадс Дивинг-а, Нуса Пенида. Доступан је улазом на обалу или чамцем. То је прелепо, релативно нетакнуто место за роњење које може бити склоно јаким струјама током промена плиме. Главне карактеристике су плитке степенице праћене дубоким нагибом.

Сазнајте више