Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Secret Village

Uđite duboko! Najbolje za ronjenje ovog uočenog grebena na 30 metara je upotreba nitroksa. Tamo gde se brod usili ide pravo preko peščanog poda u istočnom pravcu. Ronite dok se uzdiћete sa trenutnim odlaskom na sever. Vodite računa o svojim bez deko granica i utrošite vazduha. Završi ronjenje u plićaku glavnog grebena

Сазнајте више

Aquarium

Ово је благи зарон, углавном од југа ка северу. Јужна страна је падина која се спушта до 25 метара и завршава на пешчаном дну. Северна страна је падина са разним тврдим и меким коралима у лепом и здравом стању.

Сазнајте више

Greenhorn

Ronjenje je mešavina peščane oblasti sa grebenom i nagibnim zidom sa prazninama i peščanim ravnima. eto i vi na zanimljive noćne izlaske ako želite da uživate u velikom koralu za stolom na kraju ronjenja na levom ramenu.

Сазнајте више

Molmol Pt.

Ovde biraš između odlaska na peščanu padinu baš tu oko linije usidrenja, ili ćeš otići na istok i zaroniti levo rame ka zidu. Peščano ronjenje je odličan lov na blato, početak zida će vas odneti u lepu tvrdu koralnu baštu pre nego što istražite jug morske zaštićene oblasti.

Сазнајте више

Mambaje Wall

Lepo koralno ronjenje sa gorgonijama u dubinama. Za 26 metara grupa belih dubokih morskih korala, oni sami vrede posetu, nemamo drugo mesto u vizama gde smo ih takođe videli. Ako će vas ronjenje previše odvesti na jug ne možete ih posetiti. Ne idi rano u plićak, jer je Oluja Pablo bila tamo.

Сазнајте више

Frog Hill

Ne propustite da ronite ovde! U UW Makro i Muck zajednici je Frog Hill zvani " .. Frog Hill je moћda najbolji makro ronilaиka lokacija u celim Cebu". Ova peščana padina uvek može da vas iznenadi čudnim i novim prizorima.

Сазнајте више

Gorgonia Wall

Zid nagiba počinje od Oluje PABLO oštećen greben na 5 metara. Prvi utisak će se brzo promeniti kada ponovo začnete dubinu od 10 metara. Ova diverzija ima mnogo ribe i ne zaboravite da pogledate u plavetnilo.

Сазнајте више

Dive Spot Asia House Reef

Хоусерееф оф Диве Спот Асиа је место где људи могу да разговарају о квалитету гребена и знаменитостима које су могуће. Ронилац који је у великим рибама и огромним коралним баштама неће пронаћи своје омиљено место, али ако сте у корњачама и посебно у невероватном штапу од блата, онда сте у праву.

Сазнајте више

Nindot Cantil

Između 5 do 8 metara spuštate se na atraktivan plitki greben, vič nego nagib na više od 30 metara. Ovo mesto je morski zaštićeni park, tako da ovde ima mnogo riba. Meki i tvrdi korali su u plitkim i veжim gorgonijama u dubini. Colourfull ronjenje nudi često susrete od xxs do xxl.

Сазнајте више

Kuransoy Wall

Uglavnom roniš tamo dok si visoko i nego levo rame na severu. Počevši od pukotine spuštaćete se do 27 metara gde se zid završava u gravi i koralnim ruševinama. Tamo započnite lov na golobrane u različitim različitim situacijama tokom godine. To je sjajno mesto za Makrona i Muka i prelep zid.

Сазнајте више