Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Сплав Дианка је дубок око 30 метара, тако да је тачка идеална за рониоце са напредним нивоом. На овом вештачком гребену су заклоњене велике рибе као што су групина, баракуда и групина.

Сазнајте више

Паркуе дос Мерос је место за роњење на отвореном мору, са дубином од приближно 18 метара. Ово место за роњење се састоји од вештачких морских гребена (бетонских блокова) уграђених између острва Цурраис и Итацоломис.

Сазнајте више

Ilha de Currais

Острво Цурраис је интегрална јединица за очување категорије морског националног парка. Заклоњени његовим стенама, имамо просечну дубину од 12 метара, у зависности од тога на којој страни острва роните. Налази се испред Праиа де Лесте, у граду Понтал до Парана.

Сазнајте више

Острво Итацоломис је најближе заливу Гуаратуба, формирано од стена са мало вегетације и неколико плоча око њих, које такође представљају велику разноликост фауне и флоре; са просечном дубином од 10м.

Сазнајте више

Círculo Militar do Paraná

Тамо где се дубина врти око 15 м, фантастично је и већ вреди посетити. Стенске формације формирају ходнике, кањоне, лукове, пећине и мале пећине.

Сазнајте више

Ponta de Porto Belo

То је добро место за оне који почињу да роне и за оне који већ роне. Његова дубина варира од 3 до 10 метара. Са дном од стена и песка, Понта де Порто Бело се састоји од заклоњеног и веома тихог места.

Сазнајте више

Praia da Sepultura

То је једна од најпознатијих плажа у Бомбинхасу. То је добро место за оне који почињу или за оне који већ роне, са дубином од 2 до 6 метара.

Сазнајте више

Ово је роњење на плажи са дубином од 2 до 6 метара. Наћи ћете пешчано дно са каменитом страном, што чини оријентацију и роњење веома лаким и пријатним.

Сазнајте више

Trapiche de Bombinhas

То је једно од најпознатијих места у Бомбинхасу. То је добро место за роњење за оне који почињу, али и за оне који већ роне. Веома је интересантно заронити у парцелу испред трапиша. Са дубином од 2 до 6 метара. Ово место је заштићено и роњење је веома тихо.

Сазнајте више

Дно од камења и песка. Минимална дубина је 5 метара, а највећа 12 метара. Заклоњено место, изгледа као природни базен. На овом месту налази се олупина по имену Гранада, која се срушила на острво Арворедо када је плутало у олуји. Олупина се демонтира и комади су разбацани по дну.

Сазнајте више