Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Bio Rocks

Bio Roks je projekat koji pomaže ponovnom rastu oštećenih grebena. To su metalne strukture napravljene od čoveka koje imaju zdrave žive korale prikačene na njih, i mala električna struja koja se proteže kroz njih kako bi se ubrzala procedura pravljenja novog zdravog grebena.

Сазнајте више

Biorocks

Благи нагиб недалеко од источног краја Гили Травангана који је добио име по огромним зрацима који се овде могу видети. Добар роњење, ово је кућни гребен и била је недавна локација пројекта Био Роцк. Постављено је укупно 8 вештачких гребена који су привукли разне морске животиње.

Сазнајте више

Manta Point , Gili Trawagan

Благо нагнут гребен на јужној страни Гили Травангана са великим избором тврдих и меких корала, испресецаних боми и великим стоним коралима који чувају рибе.

Сазнајте више

Bounty Wreck, Gili Tarawang

30 метара дуга потопљена платформа на југозападној страни Меноа, ово место је прекривено тврдим и меким коралима. Гребен је уточиште за многе врсте риба као што су шкорпиони, камене рибе и младунци шишмиша. Овде се често могу видети велике јате рибе бубњаре.

Сазнајте више

Meno Slope

Смештен на западној обали Гили Мено, Мено Слопе нуди широку лепезу макро морског живота и кораљних бомби. Пешчана падина је место за роњење на више нивоа са дубинама од 5м до 30м.

Сазнајте више

Sunset Reef

Нагиб тврдог корала од 8м до 18м. Многи бомби су раштркани по ронилачком месту који су служили као станице за чишћење. После 18м углавном су пешчане површине и боми.

Сазнајте више

Good Heart

На источној страни Гили Травангана налази се Добро срце. Од севера ка југу, ова локација почиње као благе падине која постепено постаје све стрмија док се не завршава као зид.

Сазнајте више

Rolling Hills

На јужном делу Гили Меноа налази се низ 'котрљајућих' гребена који су окренути ка острву. Ова локација постепено расте дубље и обиље локалног морског живота може се наћи широм подручја.

Сазнајте више

Magic Reef

Магични гребен се може наћи тамо где струја долази на северној страни Гили Меноа. Ово је одлично место за роњење за оне који желе да плове дуж гребена. Сајт је најпогоднији за рониоце почетнике.

Сазнајте више

Meno Wall

Недалеко од западне стране Гили Меноа и дом за мноштво ракова, Мено Валл је одлично место за ноћно роњење. Зид се протеже од 5м до 16м, а други зид иде мало дубље.

Сазнајте више