Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Magic Reef

Магични гребен се може наћи тамо где струја долази на северној страни Гили Меноа. Ово је одлично место за роњење за оне који желе да плове дуж гребена. Сајт је најпогоднији за рониоце почетнике.

Сазнајте више

Meno Slope

Смештен на западној обали Гили Мено, Мено Слопе нуди широку лепезу макро морског живота и кораљних бомби. Пешчана падина је место за роњење на више нивоа са дубинама од 5м до 30м.

Сазнајте више

Meno Wall

Недалеко од западне стране Гили Меноа и дом за мноштво ракова, Мено Валл је одлично место за ноћно роњење. Зид се протеже од 5м до 16м, а други зид иде мало дубље.

Сазнајте више

Shallow Turbo

Ова локација је плитка висораван са падином која се налази североисточно од Гили Травангана. Мјесто за роњење нуди широк спектар морског живота и корала и познато је по великим школама стријелаца, црвенозубим окидачима и скуши дуге вилице.

Сазнајте више

Coral Basket

Цорал Баскет је савршен за почетнике и напредне рониоце. Са малим зидом пуним живота у плићаку и неколико прелепих коралних гребена у дубљим деловима роњења.

Сазнајте више

Bio Rocks

Bio Roks je projekat koji pomaže ponovnom rastu oštećenih grebena. To su metalne strukture napravljene od čoveka koje imaju zdrave žive korale prikačene na njih, i mala električna struja koja se proteže kroz njih kako bi se ubrzala procedura pravljenja novog zdravog grebena.

Сазнајте више

Deep Turbo

Сјајно дубоко роњење на источној страни Гили Травангана са спектакуларном топографијом. На 30 м ово налазиште има пешчано дно између великих морских хумака. Ове морске хумке су различите величине и имају интересантну разноликост препуста и изданака, од којих највећи досежу до око 18 м дубине.

Сазнајте више

Biorocks

Благи нагиб недалеко од источног краја Гили Травангана који је добио име по огромним зрацима који се овде могу видети. Добар роњење, ово је кућни гребен и била је недавна локација пројекта Био Роцк. Постављено је укупно 8 вештачких гребена који су привукли разне морске животиње.

Сазнајте више

Bounty Wreck, Gili Tarawang

30 метара дуга потопљена платформа на југозападној страни Меноа, ово место је прекривено тврдим и меким коралима. Гребен је уточиште за многе врсте риба као што су шкорпиони, камене рибе и младунци шишмиша. Овде се често могу видети велике јате рибе бубњаре.

Сазнајте више

Turtle Heaven Gili

5 minuta brodom od Gili Trawangan u Gili Meno. Luksuz morskog života učinio je ovo ronilački sajt idealnim za početnike ili ekspertskog ronioca.

Сазнајте више