Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Haji

Коси гребен који иде паралелно са североисточном обалом од 10 метара. Велики избор тврдих и меких корала са великим делом плочастог корала. Видљивост је скоро увек добра.

Сазнајте више

Nyumba Ya Casa

Ово је забавно место за роњење јер се сматра кућом за корњаче. Такође има врхунац прекривен меким сунђерима.

Сазнајте више

Mbwangawa

Огромна формација тврдог корала окружена запањујућим меким коралима. Наћи ћете врхунац корала и различитих врста риба. Видљивост је добра.

Сазнајте више

Misoli Reef

Гребен Мисоли у просеку је дубок од 12 до 40 метара. Има велико корално острво које се налази у великој површини белог песка, типичном за Занзибар. Рибљи живот је овде мање богат у поређењу са другим местима, али се може наћи много гологранаца и других малих животиња, што га чини благом за фотографе и љубитеље макро живота.

Сазнајте више

Renco

Renco Bomi je velika koralna bomi struktura, vrh grebena je na dubini od oko 5m i spušta se 16m. Dok je ovaj greben pretrpeo određenu štetu od lokalnih ribara, postoji veliki broj korala i riba.

Сазнајте више

Shane’s

Схане'с је један од најпосебнијих гребена за локално становништво у овој области. Увек изненади чудним, ретким морским животом. Ово је обавезно роњење за фотографе и љубитеље макроа! Дубина се креће од 6 до 25 метара.

Сазнајте више

Leon’s Wall

Леонов зид је прелеп нетакнут гребен, прекривен меким коралима и сунђерима са дубинама од 12-40 метара. Можете избећи гужву на овом ронилачком месту, док уживате у свим врстама морског живота.

Сазнајте више

Levenbank

Левенбанк је дубоко роњење и најбоље је за напредне рониоце. Налази се у средини Индијског океана са максималном дубином од 35 м. Ронићете из дубоког у плитко подручје где се може наћи врхунац прекривен тврдим и меким/спужвастим коралима.

Сазнајте више

West Gardens

Једно од најпознатијих места за роњење у Мнемби, са својих 5 метара максималне дубине, нуди могућност да се цени морски живот на јединствен начин. Окружење формирају тврди корални врхови.

Сазнајте више

Seahorse

Ово роњење почиње на великој површини морске траве у плиткој води. Пратећи кораљне формације могуће је доћи до дубљих дубина. Много великих сунђера за тубу на овом месту.

Сазнајте више