Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Bobby’s Wall

Бобијев зид се налази на северном делу острва Сан Мигел. То је мешавина пешчане падине, избочина, зида гребена, стрме падине, стенских формација и стрмог зида са пећинама и превисима.

Сазнајте више

R.A.C. Point

Локално омиљено, ово место је прекрасна мешавина корала, стена и пешчаних формација дна. Назив РАЦ Поинт заправо потиче од оснивача Манта Бовл-а, Рица А. Цаллеја.

Сазнајте више

Tuna Alley

Пронађена на западној страни Манта Бовла, Алеја туне почиње на дубини од 18 метара са ивицама које се постепено спуштају до 25 метара. Ова локација је названа по огромним јатама туњевине које иду овде.

Сазнајте више

Doña Marilyn (Wreck)

На овој локацији се налази 100 метара дуго теретно и путничко пловило које се преврнуло током тајфуна у октобру 1988. Сјајно роњење на олупине из Малапаскуе и савршено место за вашу сертификацију специјалности за роњење на олупине.

Сазнајте више

Agnay Sanctuary

Смештен у близини села Агнај, залив је заштићен и пружа мирније морске услове у односу на друга места у околини. Ово је погодно за рониоце који траже лака роњења.

Сазнајте више

Bonbon Fan Coral Collection

Дубоко роњење у Ромблону, локације се спуштају до максималне дубине од 35 метара са пољима великих лепезастих корала, богатим морским и коралним животом испуњавају област.

Сазнајте више

Gato Island

Острво Гато је добро очуван морски резерват и уточиште морских змија. Ово је једно од пет познатих ронилачких локација на острву. Локалитет је тунел кроз који идете у обилазак испод острва. Овај сајт је најбољи за искусније рониоце/

Сазнајте више

Blue Hole

Једно од најпознатијих места за роњење у овој области, налази се у близини обале Пунта Горде на острву Таблас. Отвор рупе налази се на 5 метара.

Сазнајте више

Deep Rock

10 minuta luke Malapaskua na severnu stranu, duboki stenoviti vrhunac savršen za ekspertsko ronjenje u potrazi za srednjom strujom na promenama plime, spuštajući se na vrh vrha vrha na 14m niže do najdubljeg dela na 34m

Сазнајте више

Lapus I

Lapus Shallow Dive sajt je idealno mesto za obuku ronjenja. To je peščana padina sa nekim formacijama stena. U većini vremena postoji svetlosna struja osim plime.

Сазнајте више