Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

R.A.C. Point

Локално омиљено, ово место је прекрасна мешавина корала, стена и пешчаних формација дна. Назив РАЦ Поинт заправо потиче од оснивача Манта Бовл-а, Рица А. Цаллеја.

Сазнајте више

Bobby’s Wall

Бобијев зид се налази на северном делу острва Сан Мигел. То је мешавина пешчане падине, избочина, зида гребена, стрме падине, стенских формација и стрмог зида са пећинама и превисима.

Сазнајте више

Parola/Lighthouse

Такође се зове Лигхтхоусе Цове, ова локација се налази северно од острва Сан Мигел. То је пећина у којој је половина формације потопљена у воду, док је друга половина изнад површине и дом бројних слепих мишева и слепих мишева.

Сазнајте више

Doña Marilyn (Wreck)

На овој локацији се налази 100 метара дуго теретно и путничко пловило које се преврнуло током тајфуна у октобру 1988. Сјајно роњење на олупине из Малапаскуе и савршено место за вашу сертификацију специјалности за роњење на олупине.

Сазнајте више

Gato Island

Острво Гато је добро очуван морски резерват и уточиште морских змија. Ово је једно од пет познатих ронилачких локација на острву. Локалитет је тунел кроз који идете у обилазак испод острва. Овај сајт је најбољи за искусније рониоце/

Сазнајте више

Secret Wall

Ovo je napredna lokacija za ronjenje koja se spušta na 28M. Ovo ronjenje na zidu ima prosečnu dubinu od 12M do 14M. Ovo je dobar ronilac i makro fotografija.

Сазнајте више

Deep Rock

10 minuta luke Malapaskua na severnu stranu, duboki stenoviti vrhunac savršen za ekspertsko ronjenje u potrazi za srednjom strujom na promenama plime, spuštajući se na vrh vrha vrha na 14m niže do najdubljeg dela na 34m

Сазнајте више

Lapus Shallow

Plitak deo čuvenog lapus-lapus ostrva kod obale, vrha severnog dela ostrva Malapaskua. Ima najpliću dubinu na 4-5m puzeći na dublju stranu na 18-20m savršen je za početnike i napredne ronioce koji gledaju da posmatraju morsku životnu interakciju u grebenu.

Сазнајте више

Lapus I

Lapus Shallow Dive sajt je idealno mesto za obuku ronjenja. To je peščana padina sa nekim formacijama stena. U većini vremena postoji svetlosna struja osim plime.

Сазнајте више

Bantigue

A lovely sandy bottom patches and soft coral reefs with a healthy reef fishes colonies with a depth from shore outwards to 10-13 meters perfect for the open water sessions and Try Scuba / Try Mermaiding / Try Freediving sessions with minimal boat traffic to interfere the practice sessions.

Сазнајте више