Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Davey Crocker Reef

Невероватно роњење на плитком гребену одлично за рониоце и новије рониоце. Гребен Давеи Цроцкер има једну од највећих популација риба у овој области. Јата риба, ајкула дојиља, јегуља и корњача. Ово је обавезно роњење.

Сазнајте више

Victory Reef

Дубљи од неких других коралних гребена, Вицтори Рееф има формације огранака и жлебова и природан „В“ облик који пружа различите авантуре роњења. Ако пливате на североисток, пашћете са зида, а ако пливате на југозапад, имаћете зарон од 50-60 стопа.

Сазнајте више

Captain Grumpy

Иако не знамо причу иза имена овог сајта, дефинитивно не знамо како би неко могао да буде мрзовољан након што је видео огромне јате жуторепа, јегуља свих врста, укључујући пегаве, зелене и поскоке, бројне ајкуле болничарке и јастоге.

Сазнајте више

Hamm

Овај мали гребен је изненађујуће препун живота. Поред огромних јата тропских риба, испод избочина на периферији гребена наћи ћете ајкуле, јегуље, јастоге, ракове и још много тога.

Сазнајте више

Fingers Reef

Класична формација гребена на Флорида Кис-у са великим пешчаним каналима који се смењују са коралним прстима високог профила. Идеално место за гледање пегавих зрака орла.

Сазнајте више

Maze

Надомак ронилачких продавница Исламорада, ова локација је јединствено обликовани гребен са пуно занимљивих макро могућности. Постоји чак и резидентна корњача по имену Стив.

Сазнајте више

Rocky Top

Живописни гребен на самој обали Исламораде на Флориди. Ова ронилачка локација служи хиљадама риба, корала и већих морских животиња као што су морске корњаче, ајкуле и раже. Врх гребена је око 15 стопа, док је песак између 20 и 25 стопа, тако да је добар и за роњење. Мооринг балл.

Сазнајте више

Pickles Reef

Пикелс гребен није толико познат као други, већи гребени у близини, али је, због своје релативно мале дубине, идеално место за рониоце и рониоце.

Сазнајте више

Jeri’s Joint

Greben mamuze i žlebova prošaran velikim koralnim glavama poznatim po definisanju peščanog kanala (zgloba) koji prolazi kroz njega. Tipične dubine se kreću od 35ft (10m) do 65ft (20m).

Сазнајте више

Late For Lunch Reef

Kao što bi ime podrazumevalo, odličan ronilački sajt za povratak sa nekih od udaljenih mesta. Dovoljno plitko za bezbedno napadanje, ali sa mnogo stvorenja!

Сазнајте више