Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Small Sparti Caves

Савршено место за оне који воле плаво. Смештено на источној страни острва, ово ронилачко место нуди могућност пливања кроз релативно узак пролаз створен од срушених стена, са улазом на око 18м.

Сазнајте више

Aegiali

Скривени залив само 5 минута од луке Егиали. Локација је прелепа природна лука. Ово роњење на зиду посебно је због свог богатог живота рибе, посебно прелепих рибица које се виђају у великим јатама.

Сазнајте више

Aegiali, Amorgos

Прелепа пешчана плажа залива Аегиали је савршено место за уживање у лаганом, опуштајућем роњењу. Услови попут базена стварају опуштајуће окружење за све рониоце, од оних који само испробавају до напредних ронилаца.

Сазнајте више

Nikouria, Cavern

Облик пећине ствара спектакуларан пејзаж према плаветнилу отвореног мора. На повратку можете истражити џепове у зиду где је огромна ливада Нептунове траве (која указује на то колико су ове воде чисте) дом дагњи, гологранцима, рибицама и још много тога.

Сазнајте више

Nikouria Northern Wall

Neverovatno ronjenje i kratka vožnja brodom do zapadnog vrha ostrva Nikourija. Ovo duboko ronjenje na zidu je zaista fascinantno sa zadivljujućom pećinom na oko 25 metara. To je najbliže iskustvo skakanja padobranom koje možete dobiti u moru.

Сазнајте више

Agios Pavlos - Amorgos Diving

Названа "Карибски прст" због свог облика, ово је једна од најомиљенијих плажа на острву, али и одлично место за роњење и роњење. Ово је одлично место за роњење како за испробавање роњења, тако и за нове рониоце и за искусне рониоце.

Сазнајте више

Nikouria

Задивљујући пејзажни роњење који се налази „одмах иза угла” од популарне пећине у овој области. Овај дубоки зид почиње са прелепим зидом који се спушта до 40 метара. Због одличне видљивости, можете видети све до пешчаног дна.

Сазнајте више

Grabonissi

Прелепо и живописно роњење поред острва Никоурија, на обали малог острва Грамвониси. Лепота овог ронилачког места откривена је тек пре две године. Ова нова локација за роњење доступна је свим нивоима, од ронилаца до професионалних ронилаца.

Сазнајте више

K. Lighthouse

Ово је роњење чамцем за све нивое рониоца. Овај сајт је лако опуштајуће роњење са зидом. Можете видети остатке старог светионика веома близу луке и лако је доћи. Ово је прелеп зид.

Сазнајте више

Castle Rock

Цастле Роцк је роњење чамцем око врхунца. Ово место је место где рибари постављају мреже јер је рибља популација тако велика. На овом сајту можете видети и античку грнчарију.

Сазнајте више