Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ито је релативно нова тачка која се налази у Татеиама, на полуострву Босо, у префектури Цхиба. Видећете ајкуле на мамацу и ражанке, као и велике шкарпине. Само роњење чамцем. На оба краја великог, уског корена налазе се плутаче, а у зависности од струје, риба ће ући из једне бове и подићи се из друге.

Сазнајте више

Хасама Оцеан Парк се налази у унутрашњем заливу Татеиама на полуострву Босо. Постоји плажа, али роњење чамцем је главна активност. На тачки „Такане“, на око 5 минута од луке, налази се светилиште и велики торијуми у води.

Сазнајте више

Јогашима се налази на најјужнијој тачки полуострва Миура у префектури Канагава, на граници Токијског залива и залива Сагами. До њега се може доћи преласком моста. Пошто је прилично близу области Токија, веома је популаран за роњење на једнодневним излетима.

Сазнајте више

Ово је највеће и најближе од седам острва Изу копну. Михара, активни вулкан, налази се у центру острва. Роњење са чамца је такође доступно, али због разноврсности плажа популарније је роњење са плаже. Најпопуларнија од њих је јесења плажа.

Сазнајте више

Веома близу центра града и популарно место за дневно роњење. Место роњења удаљено је око 10 минута вожње бродом од луке. Има корење у песковитом земљишту на дубини од 30 метара. Зид стене је прекривен меким коралима, а око зида плива јато жутопере дамселфисх.

Сазнајте више

То је једино насељено удаљено острво у префектури Шизуока, око 10 км од обале Атамија, до којег се може стићи за 30 минута трајектом. Након што пређете острво, можете ићи на роњење на плажи или роњење чамцем.

Сазнајте више

Популарно место које представља источни Изу, близу ИОП-а. Постоје две главне тачке на плажи и пуно роњења чамцем. На плажи постоје рампе и рукохвати за лакши улазак/излазак. Услови на мору су често мирни и могу да уживају и почетници.

Сазнајте више

Океански парк Изу је најпопуларније место за роњење у Хигаши-Изу. Објекти су добри и постоји базен. Лети је подручје препуно купача и обичних људи који користе базен.

Сазнајте више

Смештен на западној страни полуострва Маназуру, то је популарна тачка која је прилично близу области Канто. Доступни су улаз на плажу и чамац. Плажа је дом колоније коралних анемона које су означене као споменик природе и окружене су многим живописним створењима, укључујући рибу кловн.

Сазнајте више

Ово је историјско место за роњење које представља Хигаши-Изу. Може се приступити из области Токија за око 2 сата, а могуће је и једнодневни излет, што га чини популарним местом, посебно међу Канто рониоцима.

Сазнајте више