Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ghost Bay

На минут од најближег ронилачког центра, Гхост Баи је још једно одлично место за макро роњење, рај за фотографе дању и ноћу. Подручје у облику стене је станиште за луда створења!

Сазнајте више

Melasti

Обално и плитко роњење. Пешчано дно са стенама. Савршено станиште за макро створења. Одличан избор за ноћна роњења и љубитеље макроа! Добро игралиште за подводне фотографе. Топло се препоручује ноћу.

Сазнајте више

Pyramid Point

Вештачки корални гребен смештен на пешчаном дну са дубинама од 10 до 25 метара. Основа израста корала је од правоугаоног бетона распоређеног као мала пирамида. То је једно од најбољих места за сведочење успешног вештачког гребена.

Сазнајте више

Jemeluk Secret Wall

Sa leve strane zaliva Džemeluk, potrebno je da malo plivate i spuštate se na skoro 30 metara, tu je ogroman koral ventilatora sa ponekad Pigmi morskim konjima u njemu, struja se ponekad može javiti.

Сазнајте више

Jemeluk Bay

Доступан са обале, залив Јемелук представља зид као дубље место за роњење и сам залив. Погодан за почетнике као и за искусне рониоце, Јемелук је још увек прилично богат тврдим коралима и меким коралима близу угла са Бунутаном.

Сазнајте више

Jemeluk Wall

Од топографије падине која се сусреће са зидом са разноразним меким и тврдим коралима који красе, као што су буре сунђера, огромно морско вело, стони корал, велика формација акропора и др.

Сазнајте више

Bunutan

Обично се обавља чамцем, а ово место за роњење је углавном дрифт роњење. То се може урадити са обале, али ћете морати да се пешке узбрдо назад до аутомобила да бисте га покупили.

Сазнајте више

Lipah Bay, Bali

Уласком са обале са пешчане плаже, пливаћете према падини где ћете започети роњење. Почните пливањем удесно, а затим пратите платформу да бисте наишли на неколико коралних блокова са пуно шарених риба. Наставите десном страном да пронађете корњаче које једу на дну океана.

Сазнајте више

Deep Blue

Jedan od najboljih ronjenja u Amed oblasti. Još južnjačkog mesta ronjenja, Deep Blue je ronjenje brodom koje vas dovodi do divljeg živopisnog morskog života. Duboko ronjenje, dobro za izazove.

Сазнајте више

Japanese Shipwreck (Wreck)

Лак приступ са носачима који вас чекају, али шљунковита плажа може отежати улазак и излазак ако има таласа. Мала олупина дубине од 1м до 8м је добра за рониоце и рониоце на дах, али веома ограничена за рониоце. Пејзаж корала је заиста прелеп. Пазите на узлазне струје.

Сазнајте више