Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

Mbelo Mbelo

Овај невероватан пад на зиду је једно од наших најдаљих локација и стиче право хвалисања за неке од најспектакуларнијих формација меких корала и највеће обожаватеље Горгонског мора било где на свету!

Сазнајте више

Cave of the Kastom Shark

Пећина ајкуле Кастом удаљена је 40 минута вожње бродом од Мунда. Врло кратко ћете прошетати на острво кроз мангрове где ћете наћи мали базен ширине 2 метра где ћете ући у роњење.

Сазнајте више

The Pinnacle

Овај врхунац који се налази код острва Ндокендоке ствара спектакуларну подводну топографију, где врх обложен коралима почиње на 22 м, а стране се спуштају на преко 60 м. Горгонски лепезасти корали и запањујућа разноликост тврдих и меких кораља боре се за простор на стени. Овај сајт је удаљен око 40 минута.

Сазнајте више

Aussie Point

Ова тачка пада стотинама метара дубоко и позната је по честим виђењима главе чекића. Гребен је одличног здравља, са много великих обожаватеља Горгонског мора и дом је јата папагаја, баракуде и тревали.

Сазнајте више

Tombatuni Point

На 25 минута вожње чамцем од Мунда, овај Томбатуни је острво окружено стрмим падинама од преко 500 метара у плаве воде канала Бланш. Овај зид има гомилу буре сунђера, прелепих меких корала и лепеза, насељених низом живописних и тешко доступних створења.

Сазнајте више

Heron’s Wall

Nedavno otkriće ženske instruktorke SSI, Eune Zio, priča kaže da su tamo letele Heronove (verujemo joj!) .... Tvrdi i meki korali za koje treba umreti u plićaku. U plavom možete uočiti orlove zrake i ajkule. Zadivljujuće prilike za fotografisanje u plićaku!

Сазнајте више

Coral Corner

Цорал Цорнер се налази код острва Томбатуни (печурке) и представља нетакнуту падину на зиду гребена. Смештен на 25 минута од Диве Мунда, ово је фантастично место, било да роните или роните.

Сазнајте више

Nusa Roviana Wall

Нуса Ровиана је прелепо роњење на зиду са огромним лепезама горгонија и другим меким коралима дуж целог зида. Локација се налази отприлике 20 минута од Мунда.

Сазнајте више

Bilikiki

Спектакуларан зид на каналу Бланш, са масивним горгонским лепезастим коралима, зрацима пегавог орла, рибом папагајем, Наполеоном, јегуљом зелене мурене и мноштвом гологранаца и других мањих животиња за љубитеље макроа. Роњење које има све. 20 минута вожње чамцем од ронилачке продавнице.

Сазнајте више

Abyss’ Triggerfish

Neverovatan sajt koji smo nedavno ponovo otkrili. Sa našom Abyss ronilačkim grupom tražili smo nova mesta tokom zatišja sa ciklonom, pronašli smo mirne vode i veliku vidljivost i ponovo imenovali mesto u čast ronilačke grupe! Makro raj na ovoj zadivljujućoj morskoj planini!

Сазнајте више