Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Grotte à Corail, Lion de Mer

Ронилиште „Лион де ла мер” једно је од најбогатијих флором и фауном у региону Фрејус Сен Рафаел. Корална пећина лежи на дубини од око 30-33м. Овај зарон се може комбиновати са посетом олупини "Воилиер" на 36-38м.

Сазнајте више

Piscine du Lion de Mer

Ронилачка локација "Морски лав" налази се на обали луке Санта Луциа. Ова стена, насељена породицама морских птица, једно је од најпознатијих ронилачких места у региону Фрејус Ст Рапхаел. Овај "базен" је веома користан за склониште чамаца у лошем времену!

Сазнајте више

Le Lion de Terre

Смештен на излазу из луке Санта Луциа, ова локација је намењена потврђеним рониоцима... Приступ се у стенама обавља пешке, затим пливање пре урањања, број роњења је прилично ограничен на овој локацији која чува сву њену дивљину. карактера. Локално чудо.

Сазнајте више

Les Pyramides

Смештено на Кап Драмонту, у подножју живописног Монт де л'Естерела, место за роњење „Пирамиде“ састоји се од низа стеновитих планина са стеновитим главама на различитим дубинама (6-40м). Светлост се невероватно одбија од стеновитих врхова и ливада посидоније и траке песка која их раздваја.

Сазнајте више

Ile d'Or

Л'иле д'ор је острво које је инспирисало господина Ержеа за његов стрип "Тинтин ет л'иле ноире" (Тинтин и црно острво). Смештен поред Кап Драмонта, његове прелепе окер боје се простиру под водом. Цео регион нуди десетак локација за роњење за све нивое ронилаца, укључујући и најпознатије: Лес Пирамидес.

Сазнајте више

Roche Percée

Поред Кап Драмонта, у подножју масива Естерел боје окер, ово место се састоји од стене која је пробушена на око 20 м, што омогућава рониоцима да пређу стену. Глава стене на 8м.

Сазнајте више

Le Village

Кап Драмонт је стеновити рт окер боје у планинама Естерел. Постоје многа места за роњење, укључујући "Ле Виллаге", где се налазе остаци села кућа, планираних за подводни филм из 1960-их који никада није снимљен. Максимална дубина 25м.

Сазнајте више

le sec des suisses

Dve stene jedna pored druge čine mali kanjon bogat mediteranskom florom i faunom. Početnici će moći da pristupe stenama sa svojim mnogim pukotinama, domom krstaša i metaka. Eksperti će biti oduševljeni velikim plavim i postepenim spuštanjem duž nekoliko isporuka.

Сазнајте више

La cigale DRAMONT

Око Иле д'Ор у Кап Драмонту, масив Естерел и његове окер боје падају у воду. Место за роњење „Сец дес Суиссес” састоји се од низа од 3 стене до око 40 м. За искусне рониоце.

Сазнајте више

Tiki Plage

Ово место је прилично кружна увала са пешчаном плажом која се налази у подножју масива Естерел између Кап Драмонта и Агаја. Место је доступно са обале, што га чини лаким и забавним за све рониоце. То је идеална локација за почетнике или када је временска прогноза лоша за навигацију. Максимална дубина је 15м.

Сазнајте више