Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Blakely Dam, Lake Ouachita

Smešten na brani Blejkli, parking je dostupan na krajnjem kraju lokacije Brane sa stepeništem koje vodi do vode. Ovo je uobičajeno mesto za obuku i godišnje ga posećuju oni koji odaju poštu na podvodnom memorijalu, NEUSTRAŠIVI KAMEN. Slobodno posetite lokaciju, ali ne remetite Memorijal.

Сазнајте више

Hotel Island East

Добивши име по огромном броју огромних чамаца (плутајућих хотела) који се усидре око овог острва, Хотел Исланд је омиљено место за роњење на језеру Оуацхита. Увек можете очекивати да ћете пронаћи ситнице које су нашле пут преко брода из флотиле.

Сазнајте више

Goat Island

До Гоат Исланда је лако доћи чамцем са било које рампе за лансирање на доњем језеру Греерс Ферри Лаке. Генерално, Козје острво ће бити једно од боље видљивости на језеру.

Сазнајте више

Bull Shoals

Булл Схоалс Лаке је вештачко језеро или резервоар у планинама Озарк у северном Арканзасу и јужном Мисурију. Има стотине миља језерских рукаваца и увала. Булл Схоалс Лаке заплени Белу реку последњи пут док вода путује ка њеном ушћу у реку Мисисипи.

Сазнајте више

Duck Island

Jezero je puno zanimljivih mesta za ronjenje i natprosečnih uslova za vodu. Vidljivost jezera je veoma dobra po standardima jezera tokom celog leta. Temperatura vode dostiže vrhunac na 85° na površini i prosečno oko 60°F na dubinama ispod 30 stopa/9m.

Сазнајте више

Table Rock Lake

Језеро Табле Роцк је пуно занимљивих места за роњење и натпросечних услова воде. Видљивост језера је веома добра по језерским стандардима током целог лета. Температуре воде достижу врхунац на 85°Ф/29°Ц на површини и просечно око 60°Ф/15°Ц на дубинама испод 30фт/9м.

Сазнајте више

Jakes Point

Јужно од Спрингфилда Мо, ова улазна тачка у језеро Табле Роцк је уобичајена атракција за почетнике. Ова локација је једноставно роњење са обале које садржи мало острво које се налази на малом пливању од обале.

Сазнајте више

Gobbler’s Cove

Gobblers cove je centrala za kućne čamce. Svakog vikenda tone čamaca dolaze u kamp i druže se. Sa prosečnom dubinom od 20-30 stopa, to je idealno mesto za lociranje izgubljenih predmeta.

Сазнајте више

Beaver Lake Dam Site #1

Одлична локација за почетнике до напредне рониоце. Паркинг је у близини, али ћете морати да платите дневну накнаду ако немате сезонску паркинг карту. На локацији се налази мушки и женски тоалет који је довољно велик да се такође промени. На локацији се налази наткривени павиљон.

Сазнајте више

Scuba Park, Beaver Lake

Сцуба Парк на Беавер Лакеу је одлично место за све рониоце са лаким уласком на обалу. Ронилачки парк има линију која води до аутомобила, авионских кућица, платформи и других необичних атракција. Ова локација такође нуди роњење са зида. Популаран сајт за роњење у отвореној води, напредне курсеве и још много тога.

Сазнајте више