Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Gorgonia Wall

Zid nagiba počinje od Oluje PABLO oštećen greben na 5 metara. Prvi utisak će se brzo promeniti kada ponovo začnete dubinu od 10 metara. Ova diverzija ima mnogo ribe i ne zaboravite da pogledate u plavetnilo.

Сазнајте више

Mambaje Wall

Lepo koralno ronjenje sa gorgonijama u dubinama. Za 26 metara grupa belih dubokih morskih korala, oni sami vrede posetu, nemamo drugo mesto u vizama gde smo ih takođe videli. Ako će vas ronjenje previše odvesti na jug ne možete ih posetiti. Ne idi rano u plićak, jer je Oluja Pablo bila tamo.

Сазнајте више

Kuransoy Wall

Uglavnom roniš tamo dok si visoko i nego levo rame na severu. Počevši od pukotine spuštaćete se do 27 metara gde se zid završava u gravi i koralnim ruševinama. Tamo započnite lov na golobrane u različitim različitim situacijama tokom godine. To je sjajno mesto za Makrona i Muka i prelep zid.

Сазнајте више

Frog Hill

Ne propustite da ronite ovde! U UW Makro i Muck zajednici je Frog Hill zvani " .. Frog Hill je moћda najbolji makro ronilaиka lokacija u celim Cebu". Ova peščana padina uvek može da vas iznenadi čudnim i novim prizorima.

Сазнајте више

Molmol Pt.

Ovde biraš između odlaska na peščanu padinu baš tu oko linije usidrenja, ili ćeš otići na istok i zaroniti levo rame ka zidu. Peščano ronjenje je odličan lov na blato, početak zida će vas odneti u lepu tvrdu koralnu baštu pre nego što istražite jug morske zaštićene oblasti.

Сазнајте више

Enoy's Wall

Enoy's Wall je šareni Zid na severu blizu plaže Tingko. U zavisnosti od Plime počećete ronjenje dok hajdučka leva šulerka, ako je niska zaronićete zid desno rame. Lepe mekane korale u različitim bojama takođe će fedestari dominirati grebenom u plitkom, dubljem su različitom ventilatoru

Сазнајте више

Greenhorn

Ronjenje je mešavina peščane oblasti sa grebenom i nagibnim zidom sa prazninama i peščanim ravnima. eto i vi na zanimljive noćne izlaske ako želite da uživate u velikom koralu za stolom na kraju ronjenja na levom ramenu.

Сазнајте више

Secret Village

Uđite duboko! Najbolje za ronjenje ovog uočenog grebena na 30 metara je upotreba nitroksa. Tamo gde se brod usili ide pravo preko peščanog poda u istočnom pravcu. Ronite dok se uzdiћete sa trenutnim odlaskom na sever. Vodite računa o svojim bez deko granica i utrošite vazduha. Završi ronjenje u plićaku glavnog grebena

Сазнајте више

Surprise Valley

Iznenađenje, iznenađenje... lagana padina sa glazurom struje omogućava vam da nežno plutate ka severu. Samo se opusti tamo i uživaj. Peščani stanovi okruženi koralima punim života menjaju se prelepim scenarijima širokih anđela i jednom od najzdravijih morskih livada koju možete videti u centralnim vizama.

Сазнајте више

Dako Bato

Dako Bato je Filipinac i znaиi veliki kamen. Ovo ronjenje počinje na glavnom grebenu i pratite reefformaciju na zemlji gde su za 20 metara veliki hardkorali. Tamo se spuštate na 30 metara gde je veliki kamen sa oko 8 metara širine. zaobiđi kamen i kada stigneš do njegovog vrha, vrati se na glavni.

Сазнајте више