Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Gorgonia Wall

Zid nagiba počinje od Oluje PABLO oštećen greben na 5 metara. Prvi utisak će se brzo promeniti kada ponovo začnete dubinu od 10 metara. Ova diverzija ima mnogo ribe i ne zaboravite da pogledate u plavetnilo.

Сазнајте више

Mambaje Wall

Lepo koralno ronjenje sa gorgonijama u dubinama. Za 26 metara grupa belih dubokih morskih korala, oni sami vrede posetu, nemamo drugo mesto u vizama gde smo ih takođe videli. Ako će vas ronjenje previše odvesti na jug ne možete ih posetiti. Ne idi rano u plićak, jer je Oluja Pablo bila tamo.

Сазнајте више

Molmol Pt.

Ovde biraš između odlaska na peščanu padinu baš tu oko linije usidrenja, ili ćeš otići na istok i zaroniti levo rame ka zidu. Peščano ronjenje je odličan lov na blato, početak zida će vas odneti u lepu tvrdu koralnu baštu pre nego što istražite jug morske zaštićene oblasti.

Сазнајте више

Nindot Cantil

Između 5 do 8 metara spuštate se na atraktivan plitki greben, vič nego nagib na više od 30 metara. Ovo mesto je morski zaštićeni park, tako da ovde ima mnogo riba. Meki i tvrdi korali su u plitkim i veжim gorgonijama u dubini. Colourfull ronjenje nudi često susrete od xxs do xxl.

Сазнајте више

Kuransoy Wall

Uglavnom roniš tamo dok si visoko i nego levo rame na severu. Počevši od pukotine spuštaćete se do 27 metara gde se zid završava u gravi i koralnim ruševinama. Tamo započnite lov na golobrane u različitim različitim situacijama tokom godine. To je sjajno mesto za Makrona i Muka i prelep zid.

Сазнајте више

Greenhorn

Ronjenje je mešavina peščane oblasti sa grebenom i nagibnim zidom sa prazninama i peščanim ravnima. eto i vi na zanimljive noćne izlaske ako želite da uživate u velikom koralu za stolom na kraju ronjenja na levom ramenu.

Сазнајте више

Enoy's Wall

Enoy's Wall je šareni Zid na severu blizu plaže Tingko. U zavisnosti od Plime počećete ronjenje dok hajdučka leva šulerka, ako je niska zaronićete zid desno rame. Lepe mekane korale u različitim bojama takođe će fedestari dominirati grebenom u plitkom, dubljem su različitom ventilatoru

Сазнајте више

Surprise Valley

Iznenađenje, iznenađenje... lagana padina sa glazurom struje omogućava vam da nežno plutate ka severu. Samo se opusti tamo i uživaj. Peščani stanovi okruženi koralima punim života menjaju se prelepim scenarijima širokih anđela i jednom od najzdravijih morskih livada koju možete videti u centralnim vizama.

Сазнајте више

Secret Village

Uđite duboko! Najbolje za ronjenje ovog uočenog grebena na 30 metara je upotreba nitroksa. Tamo gde se brod usili ide pravo preko peščanog poda u istočnom pravcu. Ronite dok se uzdiћete sa trenutnim odlaskom na sever. Vodite računa o svojim bez deko granica i utrošite vazduha. Završi ronjenje u plićaku glavnog grebena

Сазнајте више

Aquarium

Ово је благи зарон, углавном од југа ка северу. Јужна страна је падина која се спушта до 25 метара и завршава на пешчаном дну. Северна страна је падина са разним тврдим и меким коралима у лепом и здравом стању.

Сазнајте више